Aandoeningen en afwijkingen aan de nagel

Aandoeningen en afwijkingen aan de nagel kunnen verschillende oorzaken hebben. Nagelafwijkingen zijn bijvoorbeeld veranderingen in kleur of het oppervlak van de nagelplaat. Als nagelstylist wil je weten wanneer je een klant wel en niet kan helpen, welk advies je mee kan geven en wanneer je moet doorverwijzen. Na deze module beschik je over basiskennis over aandoeningen en afwijkingen aan de nagel. 

Een vooropleiding als nagelstylist is noodzakelijk voor het volgen van de module. Deze module is onderdeel van de cursus basiskennis voor de professionele nagelstylist. Wil je de volledige cursus volgen? Dan krijg je nu tijdelijk ruim 30 euro korting.

Leerdoelen

Afwijkingen en oorzaken

De invloed van leeftijd

Mycosenagel (schimmelnagel)

Pseudomonas bacterie (green nails)

Brittle nails

Psoriasis

Lichen planus

Waarom zou ik deze module volgen?

Leer meer over de basisbeginselen om verantwoord en veilig aan de slag te gaan

Verbeter je kennis op het gebied van pathologie

Je kan de cursus in je eigen tempo en eigen tijd volgen

De cursus is specifiek gericht op nagelstylisten

E-certificaat na voldoend afronding

Opzet

In het overzicht onderaan de pagina kan je zien welke onderwerpen aan bod komen in de verschillende hoofdstukken. Tijdens de module behandel je eerst de theorie. In de cursus zijn verschillende opdrachten verwerkt. Naast de open vragen, zijn er ook meerkeuzevragen. Aan het einde van de module volgt een eindtoets. Je ontvangt een e-certificaat bij afronding met een voldoende.

Vooropleiding

Deze module is speciaal voor nagelstylisten. Een vooropleiding als nagelstylist is noodzakelijk voor het volgen van de module. Wil je de volledige cursus volgen? In het overzicht vind je het volledige aanbod.

Kosten

De kosten van deze module bedragen tijdelijk €40,-. Ben je PRO-member? Dan ontvang je 10% korting! De korting wordt automatisch verrekend in je winkelmand.

Tijdelijk €40,- 

Gratis proefversie

Wil je eerst kennismaken met de online leeromgeving? Volg dan de gratis proefversie van module 1: anatomie van de nagel en functie van de nagels.

Average Review Score:
★★★★★

You must log in and have started this cursus to submit a review.

+11 ingeschreven
Niet ingeschreven
€ 40,00

inclusief

  • 10 Hoofdstukken
  • 9 Opdrachten
  • Cursus Certificate