Als nagelstylist is kennis van de natuurlijke nagel ontzettend belangrijk. Begrip van de anatomie (hoe je nagel in elkaar zit) en de functie van de nagel zijn de basis voor een professionele nagelstylist. Met de juiste kennis kan je juist handelen, behandelingen aanpassen en waar nodig doorverwijzen naar een dermatoloog. Na deze cursus beschik je over basiskennis over de natuurlijke nagel.

Een vooropleiding als nagelstylist is noodzakelijk voor het volgen van de module. Deze module is onderdeel van de cursus basiskennis voor de professionele nagelstylist. Wil je de volledige cursus volgen? Dat kan nu tijdelijk met een flinke korting.

Leerdoelen

De functies van de nagel

De ontwikkeling en groei van de nagel

De samenstelling van de nagel

De verschillende onderdelen van het nagelapparaat

Waarom zou ik deze module volgen?

Leer meer over de basisbeginselen om verantwoord en veilig aan de slag te gaan

Verbeter je kennis op het gebied van anatomie

Je kan de cursus in je eigen tempo en eigen tijd volgen

De cursus is specifiek gericht op nagelstylisten

E-certificaat na voldoend afronding

Opzet

In het overzicht onderaan de pagina kan je zien welke onderwerpen aan bod komen in de verschillende hoofdstukken. Tijdens de module behandel je eerst de theorie. In de cursus zijn verschillende opdrachten verwerkt. Naast de open vragen, zijn er ook meerkeuzevragen. Aan het einde van de module volgt een eindtoets. Je ontvangt een e-certificaat bij afronding met een voldoende.

Vooropleiding

Deze module is speciaal voor nagelstylisten. Een vooropleiding als nagelstylist is noodzakelijk voor het volgen van de module. Wil je de volledige cursus volgen? In het overzicht vind je het volledige aanbod. 

Kosten

De kosten van deze module bedragen tijdelijk €40,-. Ben je PRO-member? Dan ontvang je 10% korting! De korting wordt automatisch verrekend in je winkelmand.

Tijdelijk €40,- 

Gratis proefversie

Wil je eerst kennismaken met de online leeromgeving? Volg dan de gratis proefversie van module 1: anatomie van de nagel en functie van de nagels.

Average Review Score:
★★★★★

You must log in and have started this cursus to submit a review.

+7 ingeschreven
Niet ingeschreven
€ 40,00

inclusief

  • 9 Hoofdstukken
  • 6 Opdrachten
  • Cursus Certificate