Dag van de Nagelstylist 2023

Dag van de Nagelstylist

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Nailed It Magazine viert op maandag 1 maart de Dag van de Nagelstylist met je! Op deze dag zetten we nagelstylisten in het zonnetje en vragen we aandacht voor dit mooie vak. Vergeet ook zeker niet jouw posts met ons te delen onder de hashtag #dagvandenagelstylist of #dvdn. Nailed It Magazine heeft deze dag in het geïntroduceerd tijdens de lancering van onze website op 1 maart 2019, inmiddels bestaan we alweer vier jaar. Reden voor een feestje. In dit overzicht lees je wat we allemaal in petto hebben voor je.

Professionalisering van de branche, maar ook van jezelf als nagelstylist, is ontzettend belangrijk. Om je een handje te helpen krijg je alleen op de Dag van de Nagelstylist maar liefst 30% korting op ons aanbod in de ACADEMY. Hieronder een overzicht van de verschillende cursussen en modules.

Voordelen van onze cursussen

E-certificaat na voldoende afronding

In je eigen tijd en tempo te volgen

Specifiek gericht op nagelstylisten

ACADEMY

Aanbod van partners

Natuurlijk hebben we ook de leukste aanbiedingen van onze partners voor je verzameld. We zijn op dit moment nog druk bezig met het verzamelen van alle toffe aanbiedingen die onze partners speciaal voor lezers van Nailed It Magazine hebben opgezet. Ook deelnemen als groothandel, opleidingscentrum of coach? Neem contact op met ons via info@naileditmagazine.nl.

Korting shoppen

Alleen op 1 maart shop je met korting bij een aantal van onze partners:

Gebruik kortingscode DVDN20BB voor 20% korting op de webshop van BiBi’s Beauty and Supplies. De korting geldt op het hele assortiment, met uitzondering van Famous Names.

Gebruik de kortingscode DVDN23 voor 20% korting op de webshop Pink Avenue. De korting geldt op het hele assortiment, met uitzondering van sets, elektronica en tafels.

 

Shinings: training spa manicure en spa pedicure

Je kan je nu met korting inschrijven voor de spadag van Shinings. Op 22 april is er een trainingsdag met in de ochtend de spa manicure behandeling en in de middag de spa pedicure behandeling. Je ontvangt een productpakket zodat je meteen aan de slag kan en de eerste tien behandelingen in de salon uitvoeren. Zowel de spa pedicure als de spa manicure training zijn inclusief een gratis module massage. Deze module gaat zeer uitgebreid in op de ouderwetse massagetechnieken voor zowel manicure- als pedicurebehandelingen. Een echte toevoeging voor elke professional in de beautybranche. Lees hier meer over de training.

Schrijf jij je op 1 maart in voor een of beide trainingen? Dan ontvang je maar liefst 50% korting. Je betaalt slechts €65, per training. De training duurt vijf uur en is inclusief productpakket, massage module en certificaat.

Gebruik kortingscode: SHININGDAY via de website van Shinings.

ARCH ACADEMY: online training ‘raise your prices like a pro’

Als styliste is het erg belangrijk dat je op een strategische manier je behandelprijzen heb berekend. Er zijn namelijk veel factoren waar je rekening mee moet houden. Wat je in ieder geval beter niet kan doen is denken: ‘alle salons in mijn regio vragen € 50 euro dus vraag ik dat’. Je baseert je prijzen hierop terwijl je helemaal niet weet hoe het is berekend. Want wat als de concurrent hele hoge kosten heeft, moeite heeft om rond te komen of helemaal geen winst draait? 

In de online training RAISE YOUR PRICES LIKE A PRO speciaal voor saloneigenaren ga je als eerst je behandelprijzen analyseren. Zijn deze op de juiste manier opgebouwd? Hoeveel ben je kwijt aan productkosten? Vervolgens werk je toe naar een verhoging van je behandelprijzen. De strategie die we hiervoor met je delen, is er een die wij zelf al jaren succesvol gebruiken bij onszelf en onze cursisten. Met deze strategie zorg je ervoor dat je moeiteloos je prijs verhoogt zonder dat de klant zich gepasseerd voelt. In de training onthullen wij ook nog twee technieken om meer omzet te maken zonder je prijzen te verhogen. 

Speciaal voor de Dag van de Nagelstyliste bieden wij deze training aan van €149 nu eenmalig voor €19,95! Deze training is alleen te boeken via Nailed It magazine via deze link.

BiBi’s Beauty and Supplies: online lessen

Krijg toegang tot lessen op het gebied van nail-art, techniek en meer door een abonnement te nemen op het online platform van BiBi’s Beauty and Supplies. Er worden regelmatig nieuwe video’s geupload en als abonnee heb je onbeperkt toegang tot alle video’s.  Alleen op 1 maart kan je een abonnement nemen voor 524 euro per jaar of 57 euro per maand! Normaal betaal je 684 euro per jaar.

BiBi’s Beauty & Supplies staat ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Onze opleidingen kennen hierdoor tevens een BTW-vrijstelling. Dit wil zeggen dat je geen 21% BTW verschuldigd bent over het lesgeld.

Je hebt geen kortingscode nodig. Meer informatie vind je op de website van BiBi’s Beauty and Supplies.

Win de cursus basiskennis voor de nagelstylist

Op de Dag van de Nagelstylist geven we maar liefst drie keer de online cursus ‘basiskennis voor de nagelstylist’ weg. Kans maken? Check onze Facebookpagina en tag jouw favoriete collega’s in onze give-away post om kans te maken.