Disclaimer

Nailed It is een uitgave van Nooteboom Media. Het doel van Nailed It is professionalisering in de branche te stimuleren door achtergrondartikelen en interviews te delen. Deze content wordt gemaakt door journalisten, tekstschrijvers, nagelstylisten en columnisten. Ondanks onze zorgvuldigheid bij het samenstellen van de inhoud kan Nooteboom Media niet instaan voor de volledigheid, juistheid en actualiteit van de inhoud van de website. Nooteboom Media staat niet in voor eventuele aansprakelijkheid voor schade of onvolledigheid op welke manier dan ook die is ontstaan door informatie op de website. Wij streven er naar om de informatie op onze website up-to-date te houden.

Eventuele beweringen en meningen die in columns of andere content worden uitgesproken, zijn de meningen van de auteurs. Nooteboom Media kan op geen enkele manier verantwoordelijk gehouden worden voor deze inhoud en is niet aansprakelijk voor (in)directe schade die uit deze beweringen voortkomt. Daarnaast is Nooteboom Media niet aansprakelijkheid voor de inhoud van websites waar naar wordt gelinkt in artikelen.

De website wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Voor vragen, opmerkingen of problemen kunt u mailen naar info@naileditmagazine.nl. Wij doen ons best om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Alle teksten op de website van Nailed It zijn auteursrechtelijk beschermd. Publiceren van, een deel van, de teksten is strafbaar.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.