Over ons

Over ons

Als jong meisje zag ik dat mijn moeder altijd verzorgde rode acrylnagels had. Ik vond dat zo mooi en elegant dat mijn liefde voor nagels meteen was geboren. Toen ik voor een speciale gelegenheid ook deze mooie nagels mocht, was er geen weg meer terug. Ik was een enorme nagelbijter en kunstnagels waren dé oplossing. Eindelijk lange, mooie nagels! Vanaf mijn 19e heb ik dan ook altijd kunstnagels, het kwam toen alleen nog niet in me op ermee te gaan werken.

De zoektocht naar een professioneel platform voor nagelstylisten

Ik ben dan ook afgestudeerd als journalist. Daarna heb ik een opleiding tot nagelstylist gevolgd. Een vak waar je het meest in de praktijk leert maar waarin ook de theorie erg belangrijk is. Ik vond de theorie verouderd en had behoefte aan meer informatie die moeilijk centraal te vinden was. Ik merkte dat meer nagelstylisten behoefte hadden aan een vaste plek waar je alles op het gebied van nagelstyling kon vinden. Een professioneel platform met meer diepgang dan alleen visuele step by steps of inspiratie. Nailed It magazine is dat platform geworden.

Journalistiek en Nagelstyling werd Nailed It Magazine

Uit de combinatie van mijn journalistieke achtergrond en de liefde voor nagelstyling is Nailed It Magazine toen geboren. Direct was er een vaste community met enthousiaste nagelstylisten. We zijn hét online platform voor de professionele nagelstylist. We onderzoeken, informeren en inspireren. Met als doel het professionaliseren van de nagelbranche en verdieping vinden in je vak.

Een team waarop je kunt bouwen en vertrouwen

Inmiddels werken we bij Nailed It magazine met een vast team aan professionals op het gebied van nagelstyling, sales, marketing, ondernemerschap en salonmanagement. Daarnaast werken we met vaste freelancers. Ons team weet als geen ander wat er in de salon speelt. Ik had jaren een salon naast mijn werk als journalist en ook onze andere medewerkers zijn volledig thuis in de branche. Nailed It magazine is het enige onafhankelijke magazine in Nederland en België waar je echt op kunt bouwen en vertrouwen. En daar zijn we trots op!

Annebelle | Founder & Hoofdredacteur

 

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.