Veelgestelde vragen

Nailed It Magazine is het online magazine voor de professionele nagelstylist. Een deel van onze artikelen is gratis te lezen. PRO-leden hebben ook toegang tot onze premium artikelen. Lees hier meer over de voordelen van PRO. Via de ACADEMY kan je cursussen en modules volgen.

Hier lees je het antwoord op veelgesteldr vragen over het Nailed It Platform, PRO en de ACADEMY. Staat het antwoord op je vraag er niet bij? Mail dan naar info@naileditmagazine.nl.

 

Nailed it ACADEMY

Hoe kan ik een cursus aanschaffen?

Je kan heel eenvoudig een cursus aanschaffen door op ACADEMY in het menu te klikken. Op die pagina selecteer je de cursus die je zou willen volgen. Vervolgens klik je op ‘Volg deze cursus’

Dat brengt je naar je winkelmandje. Je kan verdergaan naar het afrekenscherm. Daar vul je je gegevens in om de bestelling compleet te maken.

Hoe kan ik de cursus volgen na betaling?

Na betaling ontvang je een mail om je account te activeren. De cursus wordt automatisch toegevoegd aan je account.

Hoelang heb ik toegang tot een cursus?

Je hebt zolang je je account houdt toegang tot de cursus.

Kan ik een cursus op mijn mobiel volgen?

Het is zeker mogelijk om een cursus op je mobiel te volgen. Wel is het ons advies om de cursus op een groter scherm te volgen, zodat je de afbeeldingen in de cursus beter kunt zien.

Hoe kan ik het certificaat van mijn cursus ontvangen?

Wanneer je een cursus hebt afgerond, kan je het certificaat download in je account. Het certificaat kun je vinden bij het ‘Mijn cursussen’ overzicht. Daar kun je op een knop klikken dat je naar jouw certificaten brengt.

 

Nailed It platform

Wat is het Nailed It Magazine platform?

Nailed It Magazine is het online magazine voor de professionele nagelstylist. Je kan gratis een account aanmaken op ons platform. Met dit account heb je toegang tot de tijdlijn. Op de tijdlijn kan je berichten, foto’s en vragen posten en connecten met andere nagelstylisten. Ben je PRO-lid of heb je een cursus aangeschaft? Dan krijg je automatisch toegang tot het platform met je inloggegevens. Je ziet in je account ook meer informatie over de voortgang van je eventuele cursussen.

Hoe maak ik een account aan?

Je maakt gemakkelijk een account aan door op ‘gratis account aanmaken’ of ‘aanmelden’ te klikken.

Is een account aanmaken gratis?

Ja, je kan helemaal gratis een account aanmaken, aanpassen en connecten met andere nagelstylisten.

Hoe pas ik mijn accountgegevens aan?

Wanneer je bent ingelogd, kun je naar je profiel navigeren en daar op bewerken klikken.

Op een laptop kan je ook door met je muis op je profielfoto te gaan, vervolgens naar profiel te gaan met de muis en dan op bewerk te klikken je profiel bewerken.

Is mijn profiel openbaar?

Nee, alleen ingelogde leden kunnen je profiel en profielinformatie zien.

Hoe kan ik een nieuw wachtwoord aanvragen?

Wanneer je je wachtwoord kwijt bent, kan je tijdens het inloggen om een nieuw wachtwoord vragen. 

Vervolgens kun je het e-mailadres dat bekend is in ons systeem invullen. Dan krijg je een link in je e-mail, waarop je kan klikken om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Je kan door naar je account te navigeren klikken op Verwijder Account klikken.

Nailed it PRO

Wat is Nailed It PRO?

Nailed It PRO is het betaalde lidmaatschap van Nailed It Magazine. Met het lidmaatschap krijg je toegang tot exclusieve artikelen en krijg je kortingen op cursussen.

Waar kan ik mijn facturen downloaden?

Je facturen vind je in jouw profiel bij bestellingen. Ga daarvoor naar jouw profiel, klik op bestellingen en klik op de bestelling waarvan je de factuur wil downloaden. Scroll naar beneden en klik op de knop ‘download factuur’

Hoe kan ik een abonnement afsluiten?

Je kan een abonnement afsluiten door bovenaan de pagina op de button ‘word lid‘ te klikken. Je hebt de keuze uit een maandelijks of jaarlijks abonnement.

Stopt het abonnement automatisch?

Je kan een maandelijks of jaarlijks abonnement afsluiten. Na deze periode wordt het abonnement automatisch verlengd.

 

Kan ik een abonnement per direct opzeggen?

Een abonnement opzeggen kan op elk moment, tot de dag voor de betaling van de volgende termijn. Het abonnement blijft geldig voor de periode waarvoor is betaald. Als de betaling heeft plaatsgevonden, wordt deze betaling niet gerestitueerd.

Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Je kan je abonnement opzeggen door in te loggen en naar ‘mijn account’ te gaan. Klik op ‘abonnement’ en zeg je huidige abonnement op. Je lidmaatschap is dan per direct inactief. Heb je problemen met de opzegging van je abonnement? Neem dan contact met ons op via lidmaatschap@naileditmagazine.nl

Welke betaalmethoden zijn er?

Je kan betalen via iDeal, creditcard of Bancontact. Mis je een betaalmethode? Laat het ons weten via lidmaatschap@naileditmagazine.nl.

Wat doet Nailed It Magazine met mijn gegevens?

Dat lees je in ons privacy- en cookiebeleid

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?

Je kan je gegevens gemakkelijk aanpassen door in te loggen en naar ‘mijn account’ te gaan. Wil je een wijziging doorgeven betreffende je betalingen? Neem dan even contact met ons op via lidmaatschap@naileditmagazine.nl

Is er ook een papieren tijdschrift?

Nailed It Magazine is op dit moment alleen online te lezen. Wij geloven namelijk dat digitaal de toekomst is. Op deze manier kunnen we je snel op de hoogte stellen van de laatste ontwikkelingen in de branche.

Waar kan ik een voorstel tot een artikel indienen?

We vinden het erg leuk om te horen over welke (specifieke) onderwerpen jij meer wilt lezen. Als member kun je daarom een Artikelvoorstel indienen. Daar lees je meer over op de pagina ‘artikelvoorstel indienen’.

Is een abonnement zakelijk aftrekbaar?

Een abonnement op Nailed It Magazine geldt als vakliteratuur. De kosten zijn voor 100% aftrekbaar van je winst. 

Waar vind ik de abonnementsvoorwaarden?

De algemene voorwaarden vind je hier

 

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.