Adverteren

Door jouw product, opleiding of event via onze kanalen te promoten, bereik je een specifieke doelgroep van professionele nagelstylisten. Adverteren kan al vanaf 60 euro per maand exclusief BTW. 

Het voordeel voor jou als adverteerder

Nailed It Magazine is het eerste en enige online magazine dat zich volledig focust op nagelstylisten. Op die manier wordt een specifieke doelgroep voor jou als adverteerder aangesproken. Door te adverteren wordt de online zichtbaarheid verhoogd. Nailed It Magazine is in maart 2019 opgericht en bereikt op dit moment maandelijks bijna 10.000 unieke bezoekers. Dit aantal stijgt iedere maand weer.

De mogelijkheden

Adverteren kan onder meer middels een advertorial. Dit is een artikel met uitleg over de visie van jouw bedrijf of ter promotie van een nieuwe productlijn. In overleg bepalen we het onderwerp. Artikelen worden door de redactie geschreven en geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO).

Nagelstylisten bereiken

Andere advertentiemogelijkheden zijn step-by-steps, video’s, banners en give-away acties. Deze mogelijkheden bieden jou als adverteerder mogelijkheden om meer naamsbekendheid op te bouwen en nagelstylisten te bereiken. In overleg zijn er ook op maat gemaakte campagnes mogelijk.

Meer informatie

Meer informatie over een samenwerking of andere mogelijkheden? Neem contact met ons op via adverteren@naileditmagazine.nl.
De Algemene Voorwaarden Adverteren van het online magazine Nailed It zijn van toepassing op alle advertentieovereenkomsten, aanbiedingen en offertes.

Meer informatie over Nailed It Magazine? Bekijk dan de ‘over Nailed It Magazine‘ pagina of like ons op Facebook en blijf op de hoogte.