CND™ SHELLAC™: de eerste en originele gelpolish zonder beschadiging aan de natuurlijke nagel

CND SHELLAC

Maak kennis met CND™ SHELLAC™. De allereerste gelpolish op de markt. CND™ SHELLAC™ is een combinatie van de beste eigenschappen van een nagellak, met de beste eigenschappen van een gel. Een volledig verwijderbare gelpolish die vriendelijk is voor de natuurlijke nagel. Deze is namelijk aan te brengen en te verwijderen zonder te vijlen!

CND™ SHELLAC™ veranderde in 2010 de volledige nagelindustrie. CND™ SHELLAC™ geeft niet alleen een langdurige, hoogglans manicure zonder nagelschade, maar het is ook een hulpmiddel voor nagelstylisten om de diensten in de salon verder uit te breiden en meer omzet te genereren dan ooit te voren.

Door het bekroonde, wereldwijde succes van CND™ SHELLAC™ is de volledige nagelindustrie veranderd en proberen andere nagelmerken de succesformule van CND™ SHELLAC™ na te maken.  Tot op de dag van vandaag blijft CND™ SHELLAC™ met haar gepatenteerde formule uniek.

Ontstaan uit de wetenschap
De ontwikkeling van het CND™ SHELLAC™ gelpolishsysteem begon met luisteren naar de professionals. Zij wilden een product dat makkelijk en tijdbesparend werkt, zonder te chippen, loslating of andere problemen. Het doel: meer klanten naar de salon trekken en zorgen voor een behandeling die niet schadelijk is voor de natuurlijke nagel.

CND™ SHELLAC™ verwijderen
CND™ SHELLAC™ kan binnen enkele minuten verwijdert worden vanwege de unieke “Quick-release Polymers” in de formule. Deze polymeren dragen bij aan het beschermen van de natuurlijke nagel. Wanneer het tijd is om CND™ SHELLAC™ te verwijderen, zorgen de quick-release polymers ervoor dat CND™ SHELLAC™ op een nette, efficiënte en veilige manier loslaat van de natuurlijke nagel. Dit zonder beschadiging aan de natuurlijke nagel.

Wat onderscheidt CND™ SHELLAC™:

  • Bescherming van de natuurlijke nagel
  • Vijlen op de natuurlijke nagel is niet nodig
  • 2 x snellere verwijdering
  • Superieure kleurtoepassing
  • Een nieuwe curve-hugging penseel
  • +2 weken draagbaarheid
  • 165+ kleuren
  • Vegan

CND™ SHELLAC™ is not just any gel polish – it’s the original gel polish

Meer informatie of bestellen? Kijk dan op de website van Beauty Service.

Dit artikel is in samenwerking met en in opdracht van Beauty Service gepubliceerd.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.

Verwante artikelen

Studies naar nagellampen en het risico op huidkanker

Er zijn signalen dat het gebruik van nagellampen door UVA-straling het risico op huidkanker verhogen. Wat laten studies naar nagellampen zien en welke beperkingen hebben deze studies? We hebben een aantal onderzoeken voor je op een rijtje gezet en leggen uit hoe je deze kan interpreteren. Meer weten? Lees dan ook het artikel, verhoogt de…

Om dit artikel te kunnen lezen, kun je één van de volgende lidmaatschappen afnemen: Premium jaarlijks or Premium maandelijks. Heb je al een lidmaatschap, log in om het artikel te lezen.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *