Nailed It zoekt een columnist

columnist gezocht

Nailed It is op zoek naar een columnist die op regelmatige basis zijn of haar mening wil delen met andere nagelstylisten. Ben jij een professionele nagelstylist en kan jij je vinden in de visie van Nailed It? Heb jij een duidelijke visie over het vak? Houd jij de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voorwaarden

  • Je kan foutloos Nederlands schrijven.
  • Je naam komt onder het artikel te staan.
  • Je staat open voor kritiek.
  • Je maakt geen uitdrukkelijke reclame voor je eigen salon.
  • Uit je sociale media-uitingen blijkt dat je een professionele nagelstylist bent.

Wat wij bieden

Natuurlijk krijg je er ook een hoop voor terug. Uiteraard bieden we je een mooi podium om in contact te komen met andere nagelstylisten. Op dit moment is het niet mogelijk om hier een vergoeding tegenover te zetten. Wanneer Nailed It groeit, groei jij uiteraard ook mee!

Contact

Neem contact met ons op via info@naileditmagazine.nl.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.

Verwante artikelen

Met SEO meer potentiële klanten naar je nagelstudio trekken

Wist jij dat je je websiteverkeer kunt verhogen met een aantal slimme aanpassingen op je website? Dit heet search engine optimization (SEO) oftewel zoekmachine optimalisatie. Online marketeer Nicole Haanen gaat in op de basisbeginselen die jij als nagelstylist kunt toepassen, om ervoor te zorgen dat jouw website naar voren komt bij relevante zoekopdrachten. En dat…

Om dit artikel te kunnen lezen, kun je één van de volgende lidmaatschappen afnemen: Premium jaarlijks or Premium maandelijks. Heb je al een lidmaatschap, log in om het artikel te lezen.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *