Help jij mee?

Nailed It Magazine doneren

Nailed It Magazine is het online magazine voor professionele nagelstylisten. In maart lanceerde ik, Annebelle Nooteboom, het magazine om professionalisering in de branche te stimuleren. Tijdens mijn opleiding tot nagelstylist ontdekte ik al snel dat er weinig objectieve, vrij toegankelijke informatie beschikbaar is voor nagelstylisten. Dat moest anders, dacht ik. Als freelance journalist besloot ik Nailed It Magazine op te richten.

Als hoofdredacteur vind ik het belangrijk dat goede, objectieve informatie gratis toegankelijk is voor alle nagelstylisten. Een abonnementsvorm past dan ook niet bij Nailed It Magazine. Maar een online magazine brengt ook kosten en een enorme tijdsinvestering met zich mee. Met de donatiemogelijkheid wil ik jou, als trouwe lezer, de mogelijkheid bieden om een bijdrage te leveren aan Nailed It Magazine. 

Klik hier om naar de donatiepagina te gaan.

Waar wordt mijn donatie voor gebruikt?

Je kan kiezen voor een maandelijkse of een eenmalige bijdrage. De donaties zullen onder meer gebruikt worden om het platform verder te professionaliseren, bijvoorbeeld met behulp van een betere hosting. Daarnaast wil ik hiermee meer artikelen realiseren die voor meer impact zorgen. Deze artikelen kosten ontzettend veel tijd, hulp van derden en er is vaak aanvullend onderzoek nodig. 

Help jij mij mee door dit bericht te verspreiden of door te doneren? Ik ben je ontzettend dankbaar.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.

Verwante artikelen

9 tips voor een compleet Facebook bedrijfsprofiel

Veel nagelstylisten hebben al een Facebookpagina. Wist je dat het voor je vindbaarheid op Facebook en andere zoekmachines belangrijk is dat je Facebook bedrijfsprofiel compleet is? Nicole Haanen is online marketeer en expert op het gebied van social media. Ze geeft je 9 tips om je bedrijfsprofiel zo compleet mogelijk te maken. Tip 9: Zorg…

Om dit artikel te kunnen lezen, kun je één van de volgende lidmaatschappen afnemen: Premium jaarlijks or Premium maandelijks. Heb je al een lidmaatschap, log in om het artikel te lezen.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *