Het is tijd dat professionele nagelstylisten zich verenigen

nails-nagels-nagelstylisten-verenigen-

Nailed It is het magazine voor de professionele nagelstylisten. Er zijn ontzettend veel ontwikkelingen in nagelland. Budgetketens stampen als paddenstoelen uit de grond en op iedere hoek van de straat en YouTube staat vol met tutorials. Die ontwikkelingen zorgen voor kansen, maar het brengt ook gevaren met zich mee. Het is tijd dat professionele nagelstylisten zich verenigen. Samen kunnen zij professionalisering in de branche op gang brengen.  

Nailed It wil hier als online magazine een bijdrage aan leveren door gedegen, professionele en inhoudelijk goede content te leveren. Nailed It is er voor alle nagelstylisten die kwalitatief goed werk willen leveren en het ambiëren om door te groeien. Als magazine delen wij vakinhoudelijke kennis door professionals aan het woord te laten. Daarnaast willen wij een inspiratiebron zijn voor alle stylisten, van beginnend tot gevorderd.

Ontwikkelingen

Als online magazine houden wij ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en staan we in contact met jou als nagelstyliste. We bekijken waar de behoefte ligt en bieden de content aan waar vraag naar is. Soms gaat het om langlopende discussies, maar ook laagdrempelige artikelen over saloninrichting, inspiratiebronnen en step-by-step tutorials komen aan bod.

Contact

Wij vinden het belangrijk om in contact te blijven met onze doelgroep. Sluit je aan bij onze community en deel jouw kennis. Je vindt ons op Facebook als besloten groep ‘Nailed It’. 

Meer weten?

Wil jij als nagelstyliste ook meer aandacht voor professionalisering van het vak? Tijdens De Dag van de Nagelstylist vragen we aandacht voor dit creatieve beroep. Lees hier wat jij kan doen.

Meer weten over Nailed It? Neem contact met ons op.

Verwante artikelen

Anatomie van de nagel: deel 2, de nagelplaat 

Als nagelstylist is kennis van de natuurlijke nagel ontzettend belangrijk. Begrip van de anatomie (hoe je nagel in elkaar zit), pathologie (ziektes) en de functie van de nagel zijn de basis voor een goede nagelstylist. Wanneer je hier meer over weet, kan je hier namelijk ook naar handelen, behandelingen aanpassen en waar nodig doorverwijzen naar…

Om dit artikel te kunnen lezen, kun je één van de volgende lidmaatschappen afnemen: Premium jaarlijks or Premium maandelijks. Heb je al een lidmaatschap, log in om het artikel te lezen.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *