30 toffe nageldesigns voor de herfst

herfstnagels 2021

De bladeren vallen weer van de bomen en de herfstkleuren kunnen weer uit de kast. Welke kleuren zijn dit seizoen helemaal hot? En welke trends zijn er gaande op het gebied van nail-art? Ben je op zoek naar inspiratie en wil je meegaan met de laatste trends? Wij hebben een Pinterestbord met de nageltrends voor herfst 2021 voor je op een rijtje gezet.

Dit seizoen zien we veel nudetinten, maar ook opvallende kleuren zoals okergeel, groen en bordeauxrood komen terug. Ook de swirl wordt veel toegepast in combinatie met nudetinten. Qua nail-art zien we veel bladgoud, herfstbladeren en subtiele effecten.

Nog meer artikelen lezen? Word dan lid van onze community.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of word lid van onze community en lees nog meer artikelen.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.

Verwante artikelen

[Special] De chemische risico’s van nagelproducten  

Als nagelstylist kom je in contact met chemische stoffen en vijlsel. Daar denk je misschien niet elke dag bij na, maar het kan gevaren met zich meebrengen. ‘Wanneer je in de cosmetische sector werkt, moet het als het ware allemaal gezellig zijn. Er wordt niet altijd gedacht aan de eventuele risico’s, maar eigenlijk ben je gewoon bezig met chemicaliën die schadelijk kunnen zijn’, zegt doctor Paul Scheepers van het Radboudumc.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *