Gekke records: 89 sets vijlen en lakken in 8 uur

nagelstylist record

Wist je dat er heel wat bizarre records zijn behaald in nagelland? Tasha Tarsenko uit de Verenigde Staten wist 89 sets aan nagels te vijlen en te lakken in acht uur tijd. Tasha was gefascineerd door het wereldrecord en wist zeker dat ze het kon breken. Zij behaalde het record op 5 november 2017. Welke gekke records kennen we nog meer?

Langste nageltafel

De langste nageltafel is 47.42 meter lang en dit record is behaald door OPI Products in de Verenigde Staten. Tijdens deze sessie verzorgden 50 nagelstylisten 501 manicures in de acht uur tijd dat de nailbar was geopend. 

Langste nagelverlenging

Odilon Ozare behaalde het Guinness World of Records door de langste nagelverlenging. Het ging om 1.21 meter en hij wist het record in 2018 te verbreken. 

Grootste nail-art les

 In Colombia werd in 2015 de grootste nail-art les georganiseerd. Maar liefst 493 mensen namen deel aan de workshop. 

De langste vingernagels

Dit record kan je niet voorbij zijn gegaan. De Spaanse Lee Redmond heeft het record met de langste vingernagels verbroken. Ze liet haar nagels groeien in 1979 en door deze goed te verzorgen wist ze in 2008 een lengte van maar liefst 8.65 meter te behalen. Helaas verloor zij haar nagels tijdens een auto-ongeluk in 2009. 

Grootste collectie nagelknippers

Andre Ludwick uit Zuid-Afrika verzamelde in totaal 505 nagelknippers door de jaren heen en verbrak daarmee het record. Het gaat om verschillende nagelknippers uit verschillende landen en tijdperken. 

Meer weten? Kijk dan op de website van The Guinness World of Records

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 

Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief of like Nailed It Magazine op Facebook.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.

Verwante artikelen

Professionaliteit over de grens: “In Macedonië kost een set kunstnagels vijf euro”

Veel nagelstylisten hebben commentaar op de manier hoe de branche wordt behandeld. Of het nou gaat om de financiële overheidssteun tijdens de afgelopen lockdown of de ontbrekende credits voor een nagelartiest tijdens een grote klus. Hoe zit dat eigenlijk in andere landen? Katie Barnes en Tracey Lee vertellen hoe het zit met professionaliteit over de…

Om dit artikel te kunnen lezen, kun je één van de volgende lidmaatschappen afnemen: Premium jaarlijks or Premium maandelijks. Heb je al een lidmaatschap, log in om het artikel te lezen.

Anatomie van de nagel: deel 2, de nagelplaat 

Als nagelstylist is kennis van de natuurlijke nagel ontzettend belangrijk. Begrip van de anatomie (hoe je nagel in elkaar zit), pathologie (ziektes) en de functie van de nagel zijn de basis voor een goede nagelstylist. Wanneer je hier meer over weet, kan je hier namelijk ook naar handelen, behandelingen aanpassen en waar nodig doorverwijzen naar…

Om dit artikel te kunnen lezen, kun je één van de volgende lidmaatschappen afnemen: Premium jaarlijks or Premium maandelijks. Heb je al een lidmaatschap, log in om het artikel te lezen.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *