Ocean nails zijn de nieuwste trend

ocean nails

Zo nu en dan zien we trends in nagelwereld waar we niet omheen kunnen. Ook nu, want wij zijn helemaal fan van ocean nails! Deze, op de natuur geïnspireerde trend, maakte zijn intrede in Amerika maar is nu ook bij ons in het land te vinden. Heb jij al een ocean design gemaakt? We delen hieronder een aantal inspirerende voorbeelden met je. 

Wij zijn benieuwd naar de ‘golven’ die jij creëert op de nagels van je klant. Deel het met ons via Instagram of Facebook. Je kan deze trend trouwens ook speelser maken door het gebruik van andere kleuren. Het is prachtig met tinten zoals paars, goud en groen! Het leuke van deze trend is dat het niet alleen mooi is bij lange nagels, maar ook op korte, strakke nagels.

Ocean nails

Kijk hieronder maar eens naar de voorbeelden en laat je inspireren. 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 

Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief of like Nailed It Magazine op Facebook.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.

Verwante artikelen

Anatomie van de nagel: deel 2, de nagelplaat 

Als nagelstylist is kennis van de natuurlijke nagel ontzettend belangrijk. Begrip van de anatomie (hoe je nagel in elkaar zit), pathologie (ziektes) en de functie van de nagel zijn de basis voor een goede nagelstylist. Wanneer je hier meer over weet, kan je hier namelijk ook naar handelen, behandelingen aanpassen en waar nodig doorverwijzen naar…

Om dit artikel te kunnen lezen, kun je één van de volgende lidmaatschappen afnemen: Premium jaarlijks or Premium maandelijks. Heb je al een lidmaatschap, log in om het artikel te lezen.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *