Volg je ons al op Instagram?

Nailed It Magazine Instagram

Ben je op zoek naar inspiratie en ben je benieuwd naar de creaties van andere nagelstylisten? Nailed It Magazine deelt dagelijks de mooiste setjes van Nederlandse en buitenlandse stylisten. Wil je ook verschijnen op ons overzicht? Tag @Naileditmagazine dan in jouw foto en wie weet delen we jouw creatie op Instagram.  

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 

Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief of like Nailed It Magazine op Facebook.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.

Verwante artikelen

Tips voor het maken van goede foto’s als nagelstylist

Het maken van de perfecte foto van prachtige gemanicuurde handen of een mooie set met kunstnagels is een vak apart. Je wil de nagels van jouw klant zo goed mogelijk weergeven. Foto’s op sociale media zijn immers je visitekaartje en je kan er veel nieuwe klanten mee aantrekken. Maar hoe kan je de perfecte foto…

Om dit artikel te kunnen lezen, kun je één van de volgende lidmaatschappen afnemen: Premium jaarlijks or Premium maandelijks. Heb je al een lidmaatschap, log in om het artikel te lezen.

Geen inspiratie? Geen probleem! 7 tips voor nagelstylistes om creatieve blokkades te overwinnen

Als professionele nagelstyliste ben je vaak bezig met het creëren van de mooiste, nieuwe en unieke ontwerpen voor jouw klanten. Maar wat nou als je gewoon geen inspiratie hebt? Als je vastloopt in een creatieve blokkade?! Geen paniek… Wij geven je zeven waardevolle tips die jou zéker zullen helpen als je tijdelijk een gebrek aan…

Om dit artikel te kunnen lezen, kun je één van de volgende lidmaatschappen afnemen: Premium jaarlijks or Premium maandelijks. Heb je al een lidmaatschap, log in om het artikel te lezen.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *