Nagelstudio Awards 2023: behoefte aan waardering voor het vak

Utrecht CitySense werd op 13 juni het bruisende epicentrum van de nagelbranche tijdens de langverwachte uitreiking van de Nagelstudio Awards van 2023. Op het evenement voor nagelend Nederland, waar de gasten vol glitter en glamour aanwezig waren, werden de beste nagelstudio’s van het land in het middelpunt van de belangstelling gezet.

Eigenlijk was iedereen het er wel over eens: er is behoefte aan waardering voor het vak, ‘fijn dat we op deze manier in het zonnetje worden gezegd’, zei een van de provinciale winnaars. Dat nagelstyling niet zomaar ‘nageltjes lakken’ is, daar kunnen we kort over zijn. De winnaars uit de gemeenten, provincies en van de Vakjury Awards waren dan ook blij dat er nu eindelijk een event is waarbij het vak de waardering krijgt die het verdiend.

Stralende winnaars

Met maar liefst 54.000 stemmen van nagelstudio-liefhebbers, was het geen verrassing dat de 500 beschikbare kaarten snel waren uitverkocht. Eenmaal binnen konden de gelukkige awardwinnaars hun gewonnen award ophalen en hiermee bij de fotograaf op de foto te gaan. Het resultaat is een fotoserie van stralende glimlachende winnaars. Voor een speelse touch had de organisatie een grabbelton geregeld, waar een cadeautje met een knipoog te krijgen was.

Vinyl Feestje

Geen feest zonder muziek natuurlijk, en de muzikale omlijsting van het award festival was in handen was een van de organisatoren, de DJ’s van Vinyl Feestje. Een originele aanpak, want deze DJ’s draaien plaatjes die door de aanwezigen voor de DJ booth aangevraagd kunnen worden. Een succesvol concept waarbij iedereen op de dansvloer en daarnaast geniet van zijn of haar favoriete nummers.

Vakjury Award

Precies om 18.30 uur was het moment waarop alle ogen gericht waren op het podium. De uitreiking van de Vakjury Awards voor de allerbeste nagelstylisten van Nederland! Met spanning en verwachting keek het publiek toe terwijl de top 5 van het land werd benoemd. Elk van deze bijzondere studio’s verdiende het om in de schijnwerpers te staan, maar het was de top 3 die een speciale vermelding kreeg.

Winnaars

Annebelle Nooteboom, de hoofdredacteur van Nailed It Magazine, en Mariana van der Zanden-Sultan, eigenaresse van groothandel- en opleidingscentrum Nobilis Cosmetics, namen de uitreiking voor hun rekening en benadrukten hierbij de prestaties van de top 3. Samen haalden ze de sprankelende winnaars naar het podium, waar deze nagelstudio’s terecht in de spotlight werden gezet.

De winnaars zijn:

Professionaliteit

Met de Nagelstudio Awards eren we de professionaliteit van alle deelnemers met prachtige professionele salons in Nederland. We kijken daarom ook met veel plezier uit naar volgend jaar, waar de Nagelstudio Awards 2024 ons wederom zullen verrassen met een avond vol glans, glamour en de viering van de nagelkunst.

Met het oog op de invulling van de volgende editie van het Award Festival ziet de organisatie nog veel ruimte voor verbetering, vooral op het gebied van interactie, zo lieten zij Nailed It Magazine weten: “Daar hebben we voor de volgende editie al een paar ideeën over”.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.