Stoelverhuur in de nagelstudio: de in’s en out’s

stoelverhuur nagelstudio
Als nagelstyliste kun je op verschillende manieren werken. Vanaf huis, in loondienst of je kunt ervoor kiezen om een stoel te huren. Dit wordt ook wel stoel- of tafelverhuur genoemd. In dit artikel gaan we daar wat dieper in op stoelverhuur in de nagelstudio. Wat is stoelverhuur eigenlijk? De officiële definitie laat geen ruimte voor…
Om dit artikel te kunnen lezen, kun je één van de volgende lidmaatschappen afnemen: Premium jaarlijks or Premium maandelijks.

Verwante artikelen

Met SEO meer potentiële klanten naar je nagelstudio trekken

Wist jij dat je je websiteverkeer kunt verhogen met een aantal slimme aanpassingen op je website? Dit heet search engine optimization (SEO) oftewel zoekmachine optimalisatie. Online marketeer Nicole Haanen gaat in op de basisbeginselen die jij als nagelstylist kunt toepassen, om ervoor te zorgen dat jouw website naar voren komt bij relevante zoekopdrachten. En dat…

Om dit artikel te kunnen lezen, kun je één van de volgende lidmaatschappen afnemen: Premium jaarlijks or Premium maandelijks.

[Special] De chemische risico’s van nagelproducten  

Als nagelstylist kom je in contact met chemische stoffen en vijlsel. Daar denk je misschien niet elke dag bij na, maar het kan gevaren met zich meebrengen. ‘Wanneer je in de cosmetische sector werkt, moet het als het ware allemaal gezellig zijn. Er wordt niet altijd gedacht aan de eventuele risico’s, maar eigenlijk ben je gewoon bezig met chemicaliën die schadelijk kunnen zijn’, zegt doctor Paul Scheepers van het Radboudumc.