Step-by-step stempelen

Cindy deelt iedere maand een step-by-step tutorial via Nailed It magazine. Meer over Cindy lees je onder de tutorial. Deze maand staat de tutorial in het teken van een design met behulp van een stempelplaat.

Stappenplan

      step-by-step tutorial nagelstylist stempelen
In deze tutorial wordt gewerkt met een stempelplaat van Moyra.

Even voorstellen

Mijn naam is Cindy en sinds 2006 ben ik besmet met het stempelvirus. De eerste weken hebben de lak, schraper en plates door de kamer gevlogen maar oefening baart kunst. Ik heb de opleiding nagelstyliste afgerond, maar natuurlijke nagels vind ik toch het mooist. Daarom lak ik ook graag met gewone lakjes. Nagellak is een stuk makkelijker te verwijderen en zo kan er elke week een nieuwe nail-art op de nagels. Ik vind het erg leuk om step-by-steps met jullie te delen en daarnaast ben ik ook mede-organisator van de Brabantse Kampioenschappen.

Verwante artikelen

Nail-art: kunst in het klein

We houden allemaal van mooi gestylde nagels. Een simpele set met blanco nagels maakt je handen al veel mooier, maar je kunt natuurlijk altijd nog een stapje verder. Dan heb je het al snel over nail-art. Precies waar we in dit artikel wat dieper op in gaan. We hebben het over de oorsprong van nail-art,…

Om dit artikel te kunnen lezen, kun je één van de volgende lidmaatschappen afnemen: Premium jaarlijks or Premium maandelijks. Heb je al een lidmaatschap, log in om het artikel te lezen.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *