66 keer leuke paas nail-art

Pasen nail-art inspiratie

Het is bijna Pasen. Misschien heb je al een bakje met paaseieren in de salon staan voor je gasten, maar heb je ook al gedacht aan een leuk paasdesign? Ga helemaal los met pasteltinten of richt je op een handgemaakte nail-art en teken een konijntje op de nagel van je klant. We hebben alvast 66 inspirerende voorbeelden voor je op een rijtje gezet.
1

Inspiratie

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Bekijk de step-by-steps of bekijk meer inspiratie-artikelen.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.

Verwante artikelen

Step-by-step: het citroenschijfje

Justine Bourdeau (21) deelt iedere maand een step-by-step tutorial op Nailed It. Stap voor stap legt Justine uit hoe je nail-art kan toepassen bij je klanten. De tutorials zijn zowel voor de beginnende als de gevorderde stylist. Meer weten over Justine? Lees snel verder onder de tutorial. Deze keer een zomers design, het citroenschijfje. 

[Special] De chemische risico’s van nagelproducten  

Als nagelstylist kom je in contact met chemische stoffen en vijlsel. Daar denk je misschien niet elke dag bij na, maar het kan gevaren met zich meebrengen. ‘Wanneer je in de cosmetische sector werkt, moet het als het ware allemaal gezellig zijn. Er wordt niet altijd gedacht aan de eventuele risico’s, maar eigenlijk ben je gewoon bezig met chemicaliën die schadelijk kunnen zijn’, zegt doctor Paul Scheepers van het Radboudumc.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *