Word lid

Per maand

€4,- per maand

-
+

Per jaar

€48,-

€40,- 

-
+

Nailed It Magazine is het grootste online magazine voor de professionele nagelstylist. Ons doel? Professionalisering in de branche stimuleren door kennis op het gebied van nagelstyling toegankelijk te maken. Om die reden is een deel van onze content gratis te lezen. Maar we willen graag een stapje verder. Daarom lanceren we speciaal voor jou Nailed It PRO: een omgeving die exclusief toegankelijk is voor onze leden.

Verdieping in je vak

Wil je graag nog meer verdieping in je vak? Ben jij goed in wat je doet en wil jij jezelf verder ontwikkelen? Door lid te worden, krijg je toegang tot inspirerende artikelen op het gebied van ondernemen, marketing en salonmanagement. Natuurlijk lees je ook artikelen op het gebied van gezondheid, ergonomie, nagelaandoeningen en meer.

 

De voordelen van PRO?

N

Lees wekelijks nieuwe, inspirerende artikelen.

N

Toegang tot het archief met +50 artikelen. 

N

Ontwikkel je vaardigheden op het gebied van ondernemen en marketing.

N

Korting op cursussen van Nailed It ACADEMY.

N

Een abonnement geldt als vakliteratuur en is zakelijk aftrekbaar in zowel Nederland als België.

N

Meer weten over een bepaald onderwerp? Dien een artikelvoorstel in en de redactie bekijkt of het onderwerp past binnen onze visie en mogelijkheden.

N

Leden kunnen zich aanmelden voor de rubriek ‘stylist aan het woord’. In deze rubriek komt maandelijks een nagelstylist aan het woord. 

Abonnement

Je kan je abonnementsvorm hieronder kiezen. Je hebt de keuze uit een maandelijks of jaarlijks abonnement. Je kan het gewoon een maandje proberen. Kies je voor een  jaarabonnement? Dan krijg je maar liefst twee maanden gratis. Abonnementen worden automatisch verlengd en zijn maandelijks opzegbaar. Prijzen zijn inclusief 9% btw.

Per maand

€4,- per maand

-
+

Per jaar

€48,-

€40,- 

-
+

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een abonnement afsluiten?

Je kan een abonnement afsluiten door bovenaan de pagina op de button ‘lid worden’ te klikken. Je hebt de keuze uit een maandelijks of jaarlijks abonnement.

Stopt het abonnement automatisch?

Je kan een maandelijks of jaarlijks abonnement afsluiten. Na deze periode wordt het abonnement automatisch verlengd.

 

Kan ik een abonnement per direct opzeggen?

Een abonnement opzeggen kan op elk moment, tot de dag voor de betaling van de volgende termijn. Het abonnement blijft geldig voor de periode waarvoor is betaald. Als de betaling heeft plaatsgevonden, wordt deze betaling niet gerestitueerd.

Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Je kan je abonnement opzeggen door in te loggen en naar ‘mijn account’ te gaan. Klik op ‘abonnement’ en zeg je huidige abonnement op. Je lidmaatschap is dan per direct inactief. Heb je problemen met de opzegging van je abonnement? Neem dan contact met ons op via lidmaatschap@naileditmagazine.nl

Welke betaalmethoden zijn er?

Je kan betalen via iDeal, creditcard of Bancontact. Mis je een betaalmethode? Laat het ons weten via lidmaatschap@naileditmagazine.nl.

Wat doet Nailed It Magazine met mijn gegevens?

Dat lees je in ons privacy- en cookiebeleid

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?

Je kan je gegevens gemakkelijk aanpassen door in te loggen en naar ‘mijn account’ te gaan. Wil je een wijziging doorgeven betreffende je betalingen? Neem dan even contact met ons op via lidmaatschap@naileditmagazine.nl

Is er ook een papieren tijdschrift?

Nailed It Magazine is op dit moment alleen online te lezen. Wij geloven namelijk dat digitaal de toekomst is. Op deze manier kunnen we je snel op de hoogte stellen van de laatste ontwikkelingen in de branche.

Waar kan ik een voorstel tot een artikel indienen?

We vinden het erg leuk om te horen over welke (specifieke) onderwerpen jij meer wilt lezen. Als member kun je daarom een Artikelvoorstel indienen. Daar lees je meer over op de pagina ‘artikelvoorstel indienen’.

Is een abonnement zakelijk aftrekbaar?

Een abonnement op Nailed It Magazine geldt als vakliteratuur. De kosten zijn voor 100% aftrekbaar van je winst. 

Waar vind ik de abonnementsvoorwaarden?

De algemene voorwaarden vind je hier

 

Andere vragen?

Staat je vraag er niet bij? Stuur een e-mail naar lidmaatschap@naileditmagazine.nl.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.