ByDjess lanceert trendy zomerkleuren  

ByDjess hema-free nagelproduct

ByDjess lanceert niet één maar twee HEMA-vrije zomercollecties gellak. De Beach collectie bestaat uit 5 koraalkleurige tinten. ‘Koraal is dé zomerkleur van 2019 en mag niet ontbreken in de nagelsalon’, zegt Esther Giessenburg, nagelstylist en oprichter van het merk ByDjess. De Cocktail collectie bestaat uit 5 koele, zomerse tinten zoals turquoise, blauw en paars.

ByDjess hema-free nagelproductByDjess lanceerde een eigen gellaklijn vanwege de toenemende vraag naar HEMA-vrije gellak. Het assortiment bestaat uit 33 kleuren en in de nazomer komen hier nog eens tien nieuwe kleuren bij. ‘De gellak heeft een romige consistentie, dekt in twee dunne laagjes en lakt ontzettend nauwkeurig door het unieke, afgeronde kwastje.’

Kwaliteit

Om de kwaliteit te waarborgen, worden alle producten van ByDjess uitgebreid getest. ‘Alle producten sluiten aan bij de kwaliteit van ons eerste product.’ ByDjess is voornamelijk bekend van de hypoallergene polygel Gelacy. ‘Ik zag veel voordelen van dit systeem en wilde een hypoallergeen product. Het is uitgebreid getest en uiteindelijk heb ik de beste HEMA-vrije polygel gevonden’, zegt Esther. Het product is makkelijk te verwerken, brandt niet in de lamp en wordt dan ook veel gebruikt door zowel nagelstylisten als pedicures.

Na de lancering van polygel startte ByDjess al snel met het lanceren van nieuwe producten. ‘Gelacy is inmiddels verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren en we hebben een compleet assortiment voor nagelstylisten.’ Inmiddels verkoopt het merk ook rubberbase, transfer foil gel, folies, sjablonen en vijlen. ‘In korte tijd is het gelukt om – samen met de distributeurs – een prachtig merk neer te zetten.’

Voor en door professionals

De producten van ByDjess zijn alleen te koop voor professionals. ‘Op die manier willen we professionals beschermen. Het is makkelijker om aan particulieren te verkopen, maar we hebben hier bewust niet voor gekozen.’ De producten zijn te koop bij de verschillende distributeurs in Nederland en België.

Meer weten? Meld je aan voor de Facebookgroep Gelacy By Djess of vraag naar meer informatie bij één van de distributeurs.

Dit artikel is in opdracht van en in samenwerking met ByDjess gepubliceerd.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.