#Laktegencorona voor het goede doel

#Laktegencorona is een campagne om in deze moeilijke tijd kleur en vrolijkheid in huis te brengen én tegelijkertijd geld in te zamelen voor het Corona Research Fonds Amsterdam UMC. Initiatiefnemer Beauty Service B.V. doneert 50%, van de verkoop van CND™ Vinylux ™ nagellak via de speciaal gemaakte website aan het Corona Research Fonds.

 ‘Op die manier willen we bijdragen aan een snelle controle over het coronavirus zodat nagelstylisten zo snel mogelijk de deuren op een veilige manier kunnen openen’, aldus Business Development Director Jeroen Goudsmits.

Beauty Service B.V. (importeur van CND™ Benelux), ondersteunt met dit initiatief het Corona Research Fonds en draagt zo bij in de strijd tegen Corona. In de periode van 20 april 2020 tot 1 juni 2020 wordt van elk CND™ product dat verkocht wordt via de speciale website, de helft aan het Corona Research Fonds gedoneerd ten behoeve van hun onderzoek naar COVID-19. 

#laktegencorona delen op Instagram 

Het doel van deze campagne is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor COVID-19-onderzoek. Door CND™ Vinylux™ nagellak aan te schaffen op www.laktegencorona.nl, kan iedereen bijdragen. We moedigen iedereen aan om meteen te lakken en foto’s of filmpjes hiervan te delen op sociale media met de hashtag #laktegencorona. Door het delen van creaties op sociale media brengen we met z’n allen een beetje positiviteit en kleur terug in de wereld én dragen we bij aan het onderzoek naar COVID-19. 

Nailart Laktegencorona 

Door het CND™ Benelux team is een speciale nailart ontwikkeld waarbij met een simpele techniek een C op de nagel gemaakt kan worden. Door de speciale nailart laat je zien dat je het Corona Research fonds steunt. Het voorbeeld filmpje is meegestuurd. Voor wie geen nail art wil is de Hawaiiaanse shaka groet een mooi alternatief. Dat doe je door de duim en de pink omhoog te wijzen en de drie middelste vingers naar beneden te doen. Met de hand maak je dan een zwaaiende beweging, met de palm naar degene die je begroet. De groet betekent zoveel als: “wees gelukkig”. De nailart en groet zijn natuurlijk ook geweldig te combineren, extra kleur en extra positiviteit! 

Waar doen we het voor? 

Corona Research Fonds In deze uitzonderlijke situatie hebben de fondsenwervende stichtingen van Amsterdam UMC, te weten het VUmc Fonds en de AMC Foundation, het ‘Corona Research Fonds Amsterdam UMC’ in het leven geroepen. Met steun van de Universiteit van Amsterdam, Vrije Universiteit, Amsterdams Universiteitsfonds en VUvereniging slaat de Amsterdamse academische wereld de handen ineen in de strijd tegen het coronavirus en werken ze voor het snelste en beste resultaat van de onderzoeken nauw samen met alle betrokken artsen en wetenschappers uit Nederland en andere landen. 

Juist nu is het zaak geen tijd te verliezen aan subsidieaanvragen en lange procedures. Hiertoe is binnen Amsterdam UMC een versnelde procedure ingericht, zodat de voorstellen direct kunnen worden beoordeeld op zaken als kwaliteit, haalbaarheid en uitvoerbaarheid. Onderzoekers moeten zo snel mogelijk aan de slag in de strijd tegen het coronavirus. Dankzij dit ‘noodfonds’ kan noodzakelijk onderzoek sneller starten. 

“Dit is een uitzonderlijke situatie die uitzonderlijke maatregelen vereist. Wetenschappers moeten erin slagen om meer inzicht te krijgen in het virus, maar helaas kunnen ze dit niet alleen en hebben ze hulp nodig. We zijn ontzettend enthousiast over het initiatief #Laktegencorona om bewustzijn en financiering te genereren. Zo kunnen we verschillende onderzoeken voortzetten en het corona virus onder controle krijgen.” aldus Pelagia de Wild van het Corona Research Fonds. 

Wat is CND™ Vinylux? 

CND™ VINYLUX™ is een revolutionair nagellak systeem die fashion, technologie en verzorging samenbrengt. Door de verzorgende ingrediënten voor de natuurlijke nagel zoals Jojoba olie, Vitamine E en Keratine, meer dan 140 schitterende kleuren welke afgestemd zijn op de wereldwijde fashion industrie, een snelle applicatie en 7 dagen+ resultaat is CND™ VINYLUX™ een uniek nagellak systeem. 

Het geheim van CND™ VINYLUX™ zit hem in de zelf hechtende color coat met ingebouwde basecoat en een topcoat die alsmaar sterker wordt wanneer deze wordt blootgesteld aan natuurlijk licht dankzij de ProLight technologie. CND™ VINYLUX™ is dus niet zomaar een nagellak! Het is een nagellak die razendsnel droogt in slechts 8,5 minuut, 7 dagen+ resultaat geeft en waar je ook nog eens schitterende nail-arts mee kunt maken. En dat niet alleen… Met meer dan 140 kleuren kun je eindeloos ‘layeren’ voor ontelbare andere unieke kleuren. 

Kijk voor meer informatie op www.laktegencorona.nl 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 

Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief of like Nailed It Magazine op Facebook.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.