Maak kennis met CND™ SHELLAC™ & ontvang jouw gratis starterskit!

CND Shellac

Ken jij CND™ SHELLAC™ al? CND™ SHELLAC™ is dé gel polish waar de gezondheid van de natuurlijke nagel prioriteit 1 is. Bij CND™ SHELLAC™ hoef je namelijk de nagel niet op te ruwen van tevoren. Daarnaast  heeft CND™ SHELLAC™ ook een ‘breathable’ formule die bestaat uit verschillende tunneltjes die de nodige voedingstoffen, zoals olie en water, doorlaten om de natuurlijke nagel gezond te houden.

Hoe je CND™ SHELLAC™ verwijderd? Heel gemakkelijk! Gebruik CND™ Offlyfast + CND™ removal wraps en binnen enkele minuten zal de gel polish loslaten van de nagel: Het welbekende Butterfly effect. Vijlen is wederom bij de verwijdering niet nodig wat ervoor zorgt dat de nagel niet beschadigd raakt. Je ziet alle stappen van aanbrengen tot verwijderen in de Step by Step.

2+ weken prachtig resultaat

CND™ SHELLAC™ zorgt voor een prachtig resultaat voor maar liefst 2+ weken! Wil je dit graag verlengen naar 3+ weken? Dit is allemaal mogelijk binnen de producten van CND™. CND™ SHELLAC™ heeft verschillende top & base coats, waaronder de CND™ Duraforce Top Coat & CND™ Wear Extender Base coat, die ervoor zorgen dat de gel polish langer blijft zitten. Ook dit allemaal zonder te vijlen.

CND™ PLEXIGEL™ SHAPER

Is jouw klant op zoek naar meer versteviging zoals een builder in a bottle? Dan is CND™ PLEXIGEL™ Shaper het perfecte product! CND™ PLEXIGEL™ Shaper is namelijk een crystal clear brush in a bottle die sterkte en bescherming biedt aan de natuurlijk nagel. Daarnaast repareert CND™ PLEXIGEL™ Shaper ook de natuurlijke nagel & de vrije rand. CND™ PLEXIGEL™ Shaper is gemakkelijk aan te brengen onder CND™ SHELLAC™.

Vraag nu gratis jouw starterskit aan!

Ben je nieuwsgierig geworden naar CND™ SHELLAC™ & CND™ PLEXIGEL™? Vraag dan nu jouw gratis starterskit aan en ervaar het zelf!

CND™ is al meer dan 40 jaar is CND™ de marktleider in professionele nagelproducten. Naast hoog kwalitatieve producten en systemen, ontwikkeld in het eigen laboratorium van CND™, biedt CND™ de beste ondersteuning aan professionals in opleidingen en workshops via CND™ Educatie.

Dit artikel is in samenwerking met en in opdracht van Beauty Service gepubliceerd.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.