Mariana van der Zanden: ‘Nail Master maakt kwaliteit laagdrempelig’

Nail Master

Mariana van der Zanden-Sultan is eigenaresse van het afgelopen zomer geïntroduceerde merk Nail Master – Nail Creations. “Ik was op zoek naar een merk dat aan al mijn eisen voldeed, maar kon geen merk vinden dat aan mijn verwachtingen kan tippen”, zegt Mariana, die meerdere (inter)nationale prijzen won op het gebied van nagelstyling. “Tijdens de coronacrisis heb ik de tijd genomen om mijn eigen merk uit te denken en na jaren ontwikkeling is daar Nail Master uit voort gekomen.”

Mariana maakte in 2010 kennis met het vak. “Toen ik dit vak ontdekte, was ik meteen verliefd.” In enkele jaren tijd ontwikkelde zij zich tot professional en in 2016 startte zij met haar groothandel en opleidingscentrum. “In het begin vond ik het zelf lastig om de juiste keuze qua producten te maken. Als je de verkoper mag geloven, heb je alles nodig. “De lijn van Nail Master bestaat uit veelzijdige producten voor zowel de beginnende als gevorderde stylist.” 

De producten kunnen met elkaar gecombineerd worden en geven nagelstylisten de mogelijkheid om snel te werken. “Ik houd van kleur, glitter en bling, bling, maar ook van hatseflats”, zegt Mariana lachend. Met de producten kan je namelijk ook snel werken om zo meer omzet per klant te genereren. Je hebt minder handelingen nodig en dat maakt het werk minder belastend

FlexGel voor optimale hechting 

Het assortiment van Nail Master biedt alles voor de professional. Denk aan primers, vijlen, penselen en base- en topcoat. “Geliefd zijn de FlexGels voor een natural nail treatment.” FlexGel zorgt voor een optimale hechting, ook bij probleemnagels. Het is een flexibel product, maar biedt de juiste stevigheid aan de natuurlijke nagel. 

Door de jaren heen heeft Mariana zich gespecialiseerd in probleemnagels en nagels die snel last hebben van lifting. “Daarom wilde ik een assortiment met producten met een perfecte hechting.” De speciale formule met minuscule glasvezels zorgt voor een perfecte hechting en voorkomt lifting en breuken. FlexGel is verkrijgbaar in verschillende nudetinten, “maar het is ook te combineren met onze gelpolishes en andere producten.”

Artikel gaat verder onder de afbeelding

Gel met de kracht van acryl 

En acryl? “Dat hebben we niet opgenomen in ons assortiment. Gel is de toekomst en de nieuwste generatie gels bieden de kracht van acryl.” De gels van Nail Master zijn geliefd bij zowel de beginnende als gevorderde stylist. “Voor salonnagels hebben we een Studio Line in verschillende tinten.” De gel is zelflevelend en makkelijk te verwerken. Voor het modelleren van langere vormen en inlay designs ontwikkelde Mariana de Master Line gels met niet zelf levende gels. 

Kortom, Nail Master biedt een breed assortiment aan producten met een hoge standaard op het gebied van kwaliteit en veiligheid. “We letten bijvoorbeeld ook op de concentraties aan allergene stoffen in producten om allergieën te beperken.” Door te werken met kwaliteitsproducten, kunnen we onze klanten het beste resultaat garanderen. “En dat met de juiste uitstraling zodat het ook representatief is voor de kwaliteit die je in de salon biedt.” 

Toegankelijk en betaalbaar 

Ondanks de inflatie wil Mariana haar producten toegankelijk houden voor een diverse groep nagelstylisten. “We richten ons op de professional, maar het moet wel betaalbaar blijven. Op die manier blijft het ook leuk om producten uit te proberen en kan je een breed assortiment aan kleuren aanbieden aan je klant.” Qua gelpolishes probeert Mariana zich te onderscheiden door niet alleen naar de trends te kijken, maar deze ook te zetten. “De herfstcollectie bestaat bijvoorbeeld uit een prachtig kleurenpallet.” 

Nail Master
Cateye collection

Meer informatie? Kijk dan op de website van Nail Master, volg Nail Master op Instagram of word lid van de Facebookgroep.

Dit artikel is in samenwerking met en in opdracht van Nobilis Cosmetics gepubliceerd.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.