Mistero Milano lanceert nieuwe lentekleuren

Lentekriebels? Met de nieuwe kleuren van Mistero Milano haal je het lentegevoel binnen in jouw salon. ‘De nieuwe kleuren zijn een echte musthave. Er komen meteen twee collecties op de markt: Ultra Vivid en de Oh Heaven collectie’, zegt Charlien D’Halluin, hoofdinstructeur van Mistero Milano. 

De Ultra Vived collectie bestaat uit een serie frisse kleuren. ‘Het is een fel kleurenpalet dat het verlangen naar de zomer vergroot.’ Blijf je liever in de lentesferen? Dan voel je je vast helemaal thuis in de Oh Heaven collectie. ‘Dat is een palet met pasteltinten die bij vele geliefd zal zijn. We hebben ons helemaal gericht op de laatste kleurentrends voor de lente.’

ultra vived mistero milano kleuren

 

 

 

 

 

 

 

 

De nieuwe kleuren van Mistero Milano kopen? Bestel dan snel via deze link.

Compleet assortiment

Mistero Milano is een internationaal merk en vindt zijn oorsprong in Polen. ‘Zoals we allemaal wel weten, is Polen een topland in de nagelwereld.’ Het merk heeft zich ook internationaal geïntroduceerd. ‘Zo zijn we steeds op de hoogte van trends in het buitenland en daar spelen we graag op in.’ Daarnaast heeft Mistero Milano een compleet assortiment. ‘Van gel tot acryl, van base tot topcoat, van nagelriemolie tot handcrème.’

Charlien D’Halluin is sinds 5 jaar nagelstylist. Anderhalf jaar geleden verhuisde zij met haar nagelstudio Chanail naar een groter pand. Zij heeft nu een eigen groothandel en opleidingscentrum. Haar avontuur bij Mistero Milano begon vorig jaar. ‘Ik kreeg het aanbod om mee te bouwen aan het succesverhaal van Mistero Milano.’ Na een intensieve training is zij sinds kort hoofdinstructeur geworden voor de Benelux. Daar heeft zij geen moment spijt van gehad.

Bekijk ook:

Instructeurs en distributeurs

Volgens Charlien kunnen we de komende periode nog veel verwachten van Mistero Milano. ‘We zullen vele nieuwigheden introduceren en in oktober staan we samen met andere verdelers van Mistero Milano voor de eerste keer op de Estetika beurs in Brussel.’ Het merk is op dit moment ook nog op zoek naar andere instructeurs en distributeurs in Nederland. Heb je interesse in een samenwerking? Neem dan contact met ze op.

 

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.

Reacties

Reacties zijn gesloten.