Nailover Nederland: ‘educatie staat op één’

Nagelstylist en opleider Mariana van der Zanden is in Nederland de importeur van het Italiaanse merk Nailover. Een kwaliteitsmerk met een chique uitstraling en een veelzijdig, compleet assortiment. Met dit merk en door middel van hoogwaardige opleidingen wil Mariana de branche naar een hoger niveau tillen. ‘Nailover luistert naar de wensen van stylisten en educatie staat op één’, zegt Mariana. 

In oktober organiseerde Nailover Nederland daarom een vierdaagse NailCamp voor professionele nagelstylisten. ‘Die manier van lesgeven kennen we in Nederland eigenlijk niet. Je leert ontzettend veel in korte tijd en kan zo sneller vooruitgang boeken’, zegt Mariana. De cursisten kregen meerdere technieken op een dag.

Hoog gepigmenteerde kleuren 

Mariana is zelf acht jaar geleden als nagelstyliste begonnen en wist in korte tijd een hoog niveau te bereiken. Zij won (inter)nationale nagelwedstrijden, maar wilde uiteindelijk nog verder komen in het vak. ‘Toen kwam ik Nailover tegen en dat sprak me meteen aan. Het was alles wat ik in een merk zocht.’ De producten zijn veelzijdig en de Overlac is hoog gepigmenteerd en puur van kleur. ‘Maar ook de naam vond ik erg pakkend.’ 

Volgens Mariana is een goede basis van producten belangrijk om goed salonwerk te verrichten. ‘Het kan je werk een stuk makkelijker maken.’ Vanuit Italië is het merk constant bezig om nieuwe producten te ontwikkelen en bestaande producten te verbeteren. ‘Wat dat betreft is het een typisch Italiaans product. Dat zie je ook terug aan het design en de luxe uitstraling van producten.’  

Lees ook:

Revolutionaire basecoat 

Een van de nieuwe producten die Nailover dit jaar heeft gelanceerd, zijn de Unica Base Strong en de Babyboom en Cover topcoat. De Unica Base Strong is een basecoat die je onder alle systemen, zoals gel(lak) en acryl, kan gebruiken. Met deze basecoat heb je geen primers of bonders meer nodig vanwege de extreem goede hechting. ‘Dat maakt de basecoat ook heel fijn voor gebruik bij klanten die bijvoorbeeld zwanger zijn of met andere hechtingsproblemen.’ De afweekbare basecoat is ultrasterk en flexibel. 

De producten van Nailover worden door het bedrijf zelf geproduceerd. ‘Zo kunnen zij de kwaliteit garanderen. Bij de ontwikkeling wordt alles goed uitgedacht. De Overlac collectie is bijvoorbeeld ‘5 free’.’ Dat houdt in dat er geen gebruik is gemaakt van de stoffen camphor, toulene, DBP, formaldehyde en formaldehyde resin.

Distributeurs

Sinds dit jaar is Nailover Nederland ook te verkrijgen bij Lisa Pater, distributeur in Lelystad. ‘We zijn nu de samenwerking aan het opzoeken met kundige nagelstylisten om het merk zo verder onder de aandacht te brengen’, zegt Mariana. Heb je interesse in een samenwerking? Neem dan contact op met Nailover Nederland. 

Wil je meer informatie over de producten van Nailover? Of wil je graag een opleiding volgen bij Nailover? Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina Nailover Nederland of mail naar info@nobiliscosmetics.nl

Deze advertorial is in samenwerking met en in opdracht van Nailover Nederland gepubliceerd.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.