Zomerklaar met CND™ SPA™ Manicure & Pedicure

CND spa

Het is weer LENTE! Dat betekent dat de wintervoeten en handen weer lente- en zomerklaar mogen worden gemaakt. Een moment van rust, verfrissing en ontspanning is iets wat je in eerste instantie niet altijd verwacht in een nagelsalon. Toch kan een spabehandeling voor de handen en/of voeten een echte toevoeging zijn. Het geeft niet alleen rust aan de handen en voeten, maar werkt ook stressverlagend voor de rest van het lichaam van zowel de ontvanger, als van de uitvoerder van de behandeling.  

Hand & Voetverzorging

CND™ SPA™ hand & voetverzorging bestaat uit verschillende producten die de behandeling een heerlijke wellnessbeleving geven. Het gebruik van een hand & voet SOAK zorgt er voor dat harde delen van de huid worden verzacht. Het werkt helend, ontsmettend en ontstekingsremmend voor huid en nagels.

Een hand of voet SCRUB is een absolute must voor zowel handen en onderarmen, voeten en onderbenen. Het verwijderen van dode huidcellen zorgt ervoor dat de huid weer gaat stralen en openstaat voor het ontvangen van voedende ingrediënten. Met het hand & voet MASQUE wordt de huid gevoed, gehydrateerd en verdwijnt de droge huid als sneeuw voor de zon! Sluit de behandeling af met een LOTION om de opgenomen voedingsstoffen te sealen. Door veelvuldig gebruik van de lotion geniet je extra lang van jou CND™ SPA™ behandeling en deze is te gebruiken voor het gehele lichaam.  

Lees ook:

Manicure en pedicure

Verwen handen en voeten met de botanische ingrediënten van de CND™ SPA™ lijnen. Voor ieder huidtype een aansluitende lijn. Een verfrissend of ontspannende manicure of pedicure, de keuze is aan jou! SPA™ BRIGHT CITRUS: Revitaliserend en verfrissend met een botanische mix van hydraterende honing en zuivere kaffir lime, met de heerlijke fragrance  van warme amber en pink grapefruit. SPA™ GARDENIA WOODS: Hydraterend en vocht inbrengend met een mix van kamille en sandelhout, met de verzachtende fragrance van jasmijn en gardenia. SPA™ SUGAR VANILLA: Verzachtend en voedend door een botanische mix van bruine suiker en olijfolie, met de rijke en volle fragrance van donkere vanille en witte thee.   Velen gingen jou al voor! Zoek hier naar de juiste producten en start ook met het verfrissen, verzorgen en verwennen van de handen en voeten met CND™ SPA™.

Tip van de professional:
Geef je SPA™ behandeling een echte wellnessbeleving door het toevoegen van een heerlijke hand of voetmassage. Kijk voor meer tips & trics op onze Facebookpagina: Alles over nagels en nagelproducten powered by CND.

Dit artikel is in samenwerking met en in opdracht van Beauty Service gepubliceerd.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.