Bibi’s Beauty & Supplies getroffen door brand

Groothandel Bibi’s Beauty & Supplies in Roosendaal is vannacht getroffen door een grote brand. De brandweer heeft het sein brand meester gegeven, maar de voorraad kan waarschijnlijk als verloren worden beschouwd. Bibi’s Beauty & Supplies is producent van het merk Loveness en distributeur van onder andere Famous Names en Barbicide. De webshop is momenteel niet bereikbaar. Het is nog onduidelijk wanneer de groothandel weer open zal zijn. 

Gevolgen

Bibi’s Beauty & Supplies is niet compleet afgebrand, maar de rook- en waterschade zal grote gevolgen hebben. Op Facebook zegt het bedrijf het volgende: ‘met nog heel veel ongeloof moeten we mededelen dat ons pand bij de getroffen bedrijven hoort. Bedankt voor alle lieve berichtjes welke we inmiddels hebben ontvangen, we hopen dat je begrijpt dat we niet overal op kunnen reageren nu.’ 

Rebranding party 

Gisteren nog organiseerde Bibi’s Beauty & Supplies een succesvolle rebranding party. ‘Echt zo vol ongeloof, nog steeds. Gisteren een geweldige dag gehad en nu dit als afsluiter. Weet dat we er voor jullie zijn en helpen waar nodig zal zijn.’ Het is nog onduidelijk wanneer Bibi’s Beauty en Supplies weer open zal zijn voor klanten. De brandweer was vanmorgen nog bezig met nabluswerkzaamheden op het terrein. 

De groothandel geeft zelf op Facebook aan dat zij in verband met de nasleep brand niet bereikbaar zijn. Honderden nagelstylisten reageren op Facebook vol ongeloof op de brand. Zij wensen de eigenaren Bargje Boudens en Stefan Konings veel sterkte toe. Er zijn geen gewonden gevallen door de brand. Waakhond Daisy was tijdens de brand nog aanwezig in het pand, maar is op tijd uit het pand gehaald en is ongedeerd. Dat meldt BN De Stem.

Oorzaak 

De oorzaak van de brand is nog niet bekend. De brand trof vier bedrijven op het bedrijventerrein Borchwerf. Naast de groothandel werden drie transportondernemingen aan de Bosstraat door de brand getroffen. Stefan Konings is mede-eigenaar en werd volgens BN De Stem om 23:53 gewaarschuwd door vrienden die toevallig onderweg waren en rook boven het pand zagen. 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 

Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief of like Nailed It Magazine op Facebook.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.

Reacties

  1. We are so very sorry – De noodlot kent geen grenzen!
    Dit is tragisch, treffend en onvatbaar. Wij wensen Team Loveness maar in het bijzonder Stefan en Bibi heel veel kracht, heel veel liefde en heel veel sterkte met het verwerken van deze heftige geburtenis.
    Anything we can do, we will, anytime!
    Liefs Team Gorge Nails

Reacties zijn gesloten.