Ik wil jou inspireren

Ik ben Janneke Dietvorst. Portretschrijver en adviseur/coach op het gebied van storytelling en personal branding voor zelfstandigen en het midden en kleinbedrijf. Ik mag mij bij de andere fantastische bloggers gaan voegen, waarbij ik vooral hoop bij te mogen dragen aan een stuk bewustwording en inspiratie over storytelling en sales voor nagelstylisten.

Even voorstellen

Ik werk met mijn bedrijf Jans van Sentimentale vanuit een sfeervol kantoor in Bergen op Zoom. Ik woon op het platteland in Tholen (Zeeland), maar ik ben ook regelmatig in Eindhoven te vinden omdat mijn vriend Merlijn daar woont. Ik ben alweer 13 keer 29 jaar geworden. Die leeftijd wil ik voorlopig nog even vasthouden. Panter is mijn lievelingskleur (já, dat is een kleur) samen met felgroen en magenta. 

Ik ben groot fan van Starbucks, pure boulanger bonbons, bubbels, Tony Chocolonely framboos knettersuiker, macarons, bugels met een tube kaas en cocktails. Ik kan enorm genieten van lang tafelen en culinair uit eten gaan met 80 gangen, dat is het liefste wat ik doe (overdrijven trouwens ook), maar ik word ook dolgelukkig van de bakplaat aanslingeren. Mijn ultieme geluksmomentje van de dag is wanneer Merlijn speciaal voor mij in de ochtend bachata muziek aanzet terwijl ik van de door hem gezette thee geniet.

20 jaar ervaring als nagelstyliste

Het is voor mij extra speciaal om als gastblogger voor Nailed It magazine aan de slag te gaan omdat ik 20 jaar nagelstyliste geweest ben en zelfs een aantal jaar docent en trainer van toen Mey Liang Nails & Cosmetics, nu Magnetic. Dus wie weet zijn wij elkaar zo’n 15 tot 20 jaar geleden weleens tegengekomen voor een training, op de beurs, of heb je me in de vakbladen gezien.

Tijdens de eerste lockdown, waarin ik slechts nog hobbymatig ‘nagelde’ voelde ik ‘dit is misschien wel een goed moment om te zeggen; het is genoeg geweest’. Ik heb nooit spijt gehad van die keuze, maar je komt mij gewoon nog steeds tegen met de door mijzelf mooi verzorgde gellak nagels. Vaak fel, maar wel lekker kort, want als schrijver tik ik heel wat weg achter mijn laptop.

De juiste beleving en sfeer creëren met wat jij zegt en doet

Ik kijk er heel erg naar uit om jullie te mogen inspireren en motiveren op het gebied van storytelling, personal branding, maar ook marketing, sales en je mindset als ondernemer. In mijn werk verbind ik hoe de ondernemer zich wil laten zien aan de wereld met wat hun publiek nodig heeft om de gewenste emotie, reactie of actie op te roepen. Ik ben dus vooral bezig met kennis over gedragspsychologie inzetten om de juiste beleving en sfeer te creëren. Het maakt hierbij niet uit of het over doelgerichte informatieverstrekking of sales gaat. Het is altijd belangrijk om meer te leren over welke gevolgen hetgeen jij laat zien of zegt gaat hebben op jouw doelgroep en hoe dit bijdraagt aan alleen de allerleukste klanten aantrekken.

Dé marketingtrend van 2023

Mijn eerste blog zal gaan over dé marketingtrend van 2023 waar jij als ondernemer een onuitwisbare indruk mee gaat achterlaten als je deze goed toepast. Het is natuurlijk een beetje een ‘wc-eend’ verhaal, maar toch, je wilt dit niet missen, het zou zomaar je ogen kunnen openen. Dus…zie ik je op de volgende pagina?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 

Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief of like Nailed It Magazine op Facebook.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.