Dag van de Nagelstylist 2022

Nailed It Magazine viert op maandag 1 maart de Dag van de Nagelstylist met je! Op deze dag zetten we nagelstylisten in het zonnetje en vragen we aandacht voor dit mooie vak. Vergeet ook zeker niet jouw posts met ons te delen onder de hashtag #dagvandenagelstylist of #dvdn. Éxtra speciaal is het online programma dat we dit jaar organiseren. Verspreid over de dag vinden er verschillende workshops plaats. Natuurlijk hebben we nog veel meer voor je in petto!

De Dag van de Nagelstylist is twee jaar geleden in het leven geroepen door Nailed It Magazine. Dit is tegelijkertijd ook het moment waarop we drie jaar bestaan. Nog meer reden voor een feestje dus. De dag gaat om 10 uur ’s ochtends van start met een webinar ‘vindbaarheid van jouw salon(website) in de regio’ van Martijn Swolfs van E-Wolve. Martijn is website-expert en kan je alles vertellen over meer online zichtbaarheid, het belang van een website en alles over een boekingssysteem op je website.

Inlays met Rianne Wagemans

Nail educator Rianne Wagemans is eigenaresse van nagelgroothandel, opleidingscentrum en salon Riwa Nails. Om 12 uur gaat zij live met een demo over inlays. Hoe maak je de mooiste inlays en waar moet je op letten bij deze techniek? Rianne kan je er alles over vertellen.

Marketing met Nicole Haanen

Marketingexpert Nicole Haanen weet alles over het online promoten van jouw salon. Hoe kan je jouw salon promoten door middel van social media? Hoe trek je nieuwe klanten aan? En waar moet je op letten bij Facebook en Instagram? Nicole gaat om 17 uur live.

Strak lakken met Marielle Verdouw

Education Ambassador Marielle Verdouw gaat om 19 uur ‘s avonds live met de demo ‘strak lakken met Shellac’. Ze legt uit waar je op moet letten, hoe je het beste resultaat kan bereiken en deelt een super gave actie met je die alleen geldig is op de Dag van de Nagelstylist.

Webinar Somotology Cuccio

Om de Dag van de Nagelstylist te vieren kan je je op 1 ook aanmelden voor de gratis online training Somotology. Deze webinar vindt plaats op 9 maart en groothandel Shinings neemt je tijdens deze webinar mee in de wereld van aromatherapie. Cuccio Somotology is de nieuwste lijn van Cuccio. Deze lijn bevat een breed assortiment mindfulness, yoga en fitnessproducten, maar ook een leuk retail assortiment gericht op selfcare. Iets wat de laatste tijd erg hip is natuurlijk, omdat men toch opzoek is naar een stukje rust en me-time in deze hectische tijden. Met deze lijn kan een salon nieuwe behandelingen toevoegen aan hun gamma, maar ook een hippe, natuurlijke selfcare productlijn toevoegen aan hun retailassortiment om meer omzet te creëren. Inschrijven kan hier met de code FREESELF-CARE.

Vergeet niet om jezelf te registreren. De workshop is namelijk alleen toegankelijk voor professionals. Je kan de workshop vervolgens in je winkelmand plaatsen.

Dag van de nagelstylist

Op de hoogte blijven? Meld je dan op Facebook aan voor het event.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.