Fantasy nagel in Nail Talk Live

Nail Talk Live

Benieuwd wat je deze week kan verwachten in Nail Talk Live? Nailed It Magazine deelt met jou de hoogtepunten van deze week. Het belooft een inspirerende uitzending te worden. Zo laat Julia Vorobieva zien hoe zij een prachtige 3D-creatie op een stilettonagel maakt. Zij maakt een soort fantasy nagel met schubben en gebruikt hiervoor verschillende kleuren acryl.

Cerisa Klein maakt een leuk, simpel en snel design. ‘De stormy nail hebben wij het genoemd vanwege het rookachtige effect’, zegt Cerisa. Op een zwarte ondergrond brengt zij het design aan. Zij mengt whitest white en liner gel white met elkaar en brengt het mengsel aan op een nog natte, matte topcoat. Zij kleurt het design vervolgens in met de glass gelpolishes. 

Stempelen

Deborah Clericuzo van Swol maakt een ontwerp door stempelplaat floral nr. 3 te gebruiken. Op een zwarte, matte ondergrond brengt zij de stempel aan. Vervolgens gaat zij delen van de stempel inkleuren. Linda Verkooijen laat een marble inlay met powergel zien. Zij mengt hiervoor verschillende glitters en pigmenten met de powergel. Yessica Padberg maakt een leuke animal print met de airbrush. 

Acryl

Yulya Goncharova gaat aan de slag met een bladgouddesign. Om het ontwerp af te maken, schildert zij bloemen op het design. Je kan eindeloos varieren met deze nail-art door verschillende kleuren te gebruiken.  

Uitzending Nail Talk Live 

Wil jij de uitzending van vanavond niet missen? Meld je dan aan voor de besloten Facebookgroep van Nail Talk Live. De show begint om 20:00u.

Nailed It magazine deelt iedere week een sneak peak van de komende Nail Talk Live met jou. Deze artikelen worden in samenwerking met en in opdracht van Magnetic Nail Design gepubliceerd.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 

Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief of like Nailed It Magazine op Facebook.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.