Glittermanicure bij baby’s? Social media ontploft!

glittermanicure baby

Dat het überhaupt mogelijk is op die kleine mini nageltjes, nog amper volgroeid. Verontwaardiging alom zou je denken, maar een moeder uit het Zuid-Afrikaanse Pretoria kreeg het voor elkaar. Zij voorzag haar pasgeboren baby van een glittermanicure en postte dit vervolgens vol trots op Twitter. “I can do your baby’s nails. Kindly DM for more info.”

Een stap te ver

Dat bleek het zeker, want de reacties op de post van moeder, influencer en digital content creator ‘Hopey’ liegen er niet om. Zij racet niet naar de winkel om de nieuwste Louis Vuitton kids collectie te scoren, maar gaat gerust ‘een stapje’ verder. Manicure for kids: lange puntige neonagels met een glittertje. Kek of helemaal gek? Nou, dat laatste dus!

Nepactie

Een goede (of eigenlijk hele slechte) Photoshop? Sommigen lezers beweerden dat de actie niet echt was (pfieuw, laten we het hopen). Zeker is dat niet, gezien er veel mensen zijn die zich ook grote zorgen maken. Want naast dat de stiletto’s voor volwassenen soms al een uitdaging is, is het voor baby’s en kinderen echt gevaarlijk. De kans om hunzelf te verwonden of pijn te doen is erg groot. Daarnaast zijn de nagels nog niet volgroeid. Oftewel, alles behalve baby-proof! Dus of het nu waar is of niet, toch maar Louis Vuitton?

Viral

De Zuid-Afrikaanse moeder plaatste het bericht in 2021 al op haar Twitteraccount, maar laait steeds opnieuw op. De dame is blijkbaar trots op haar creatie want ze heeft het vastgepind op haar profiel. Viral ging ze er in ieder geval wel mee, of het verantwoord is, is een tweede.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.