4 x kerstgeschenkjes voor jouw klanten in de salon

Kerstgeschenkjes

Rond de feestdagen is het natuurlijk ontzettend druk, maar het is vooral ook een leuke periode. Het is een mooi moment om vaste klanten in het zonnetje te zetten en ze te bedanken. Er is tegenwoordig zoveel keuze in kerstgeschenkjes dat het soms moeilijk is om iets te kiezen voor jouw klanten in de salon. We hebben een aantal leuke voorbeelden voor je op een rijtje gezet! 

Bij het geven van een kerstgeschenk gaat het vooral om het gebaar. Op deze manier wil jij jouw klanten bedanken. Natuurlijk is het goed om zo persoonlijk en origineel mogelijk te zijn. Aan de andere kant kunnen de kosten van kerstgeschenkjes aardig hoop oplopen en veel tijd in beslag nemen. Ga dus op zoek naar een presentje dat voor jou werkt. 

Kerstgeschenkjes salon

Als je er echt aandacht aan wil besteden, kan je presentjes samenstellen. Maak bijvoorbeeld kaartjes met je ‘bring-a-friend’ actie en verzamel samples van de producten die je verkoopt in het pakket. Dit levert je voordeel op omdat je op die manier het klantenbestand kan vergroten en de bijverkoop promoot. Maak het persoonlijk door er een leuke tekst of wens voor je klant op te schrijven. 

Lees ook:

Kerstboom

Ook leuk: maak een kerstboom en hang hier de presentjes in. Je kan er voor kiezen om allemaal dezelfde presentjes te maken te maken. Klanten mogen hier vervolgens een presentje uit pakken. Je kan er ook voor kiezen om verschillende geschenkjes in de boom te hangen. Op die manier voeg je een extra beleving toe voor je klanten. Ze kunnen bijvoorbeeld ook kans maken op een behandeling of een gratis nail-art bij de volgende behandeling.

Jouw logo

Om voor meer naamsbekendheid te zorgen, kan je ook een presentje geven waar jouw logo op staat. Laat bijvoorbeeld leuke sleutelhangers bedrukken of een winkelwagenmuntje met jouw logo. Je weet nooit wie jouw logo allemaal te zien krijgen. Dit kan voor extra klanten zorgen en het is een leuke gift voor je bestaande klanten.

Kerst

Je kan er ook voor kiezen om in te spelen op de kerst. Geef bijvoorbeeld een mooie kerstbal, kerstboomhanger of een ander versiersel voor de feestdagen. Je kan dit goedkoop inkopen en op die manier ook als extra decoratiemateriaal gebruiken als je een kerstcadeau wil samenstellen. Ook leuk: laat een kerstbal bedrukken met jouw logo. 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 

Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief of like Nailed It Magazine op Facebook.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.

Verwante artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *