Kleine acties, grote impact. Help jij ook voor nieuwe kansen na brand bij Sabine’s salon Crazyatnailz?

UPDATE: Op social media lezen we dat mensen zich afvragen waarom Sabine dan niet verzekerd was. Zoals in de tekst op de site van de doneeractie te lezen is, was zij dat natuurlijk wel degelijk. Helaas dekt dat lang alle kosten niet, waardoor voor haar deze actie is opgezet. We hopen met deze toevoeging een misverstand uit de wereld te helpen.

Het zal je maar gebeuren, je telefoon gaat en je hoort dat alles waar je zo hard voor gewerkt hebt op dat moment in vlammen op lijkt te gaan. Dat is precies wat Sabine de Vries van Crazyatnailz meemaakte in de nacht van vrijdag 18 augustus.

Terwijl Sabine nietsvermoedend thuis lag te slapen, ging haar telefoon rond 1 uur ‘s nachts over. Het aangrenzende pand van haar nagelsalon stond in lichterlaaie. In eerste instantie begreep ze niet waarom zij gebeld werd, totdat duidelijk werd dat de brand ook haar salon had bereikt. Via videobellen, dankzij een attente klant die snel op de hoogte was en in de buurt woonde, kon Sabine de brandweerlieden de hele nacht zien vechten tegen het vuur. Zodra het veilig was, haastte ze zich erheen om zelf de schade op te nemen. Bij het aanschouwen van de verwoesting zonk de moed haar in de schoenen.

Sabine is een doorzetter, en besloot direct dat ze, dan maar ambulant, haar trouwe klanten wilde blijven bedienen totdat ze ergens anders haar zaak kon voortzetten. Ze heeft de essentiële benodigdheden geregeld en werkt nu onvermoeibaar door, want bij de pakken neerzitten zit niet in haar aard.

Terwijl ze naar de toekomst kijkt, is Sabine druk op zoek naar een nieuwe ruimte voor haar nagelsalon, en gelukkig lijkt ze op de goede weg te zijn. Maar het draait niet alleen om een nieuw onderkomen. Praktisch alles moet opnieuw worden aangeschaft, omdat de rook- en waterschade zelfs wat niet door de vlammen is vernietigd, onbruikbaar heeft gemaakt. Helaas dekt de verzekeringsuitkering bij lange na niet alle kosten. Gelukkig stromen de donaties van vrienden en bekenden snel binnen, van zowel kleine als grote bedragen als spullen. Sabine: Links en rechts schuiven mensen me iets toe, echt fantastisch gewoon!”

Naast deze spontane donaties is er een doneeractie gestart, die wij ook graag willen delen. Tot nu toe is er al een mooi bedrag opgehaald, maar het streefdoel is nog niet bereikt. Wil jij Sabine ook een steuntje in de rug geven?

Wil je ook een donatie te doen, of deze nu klein of groot is, klik dan hier >>>

Namens Sabine, ontzettend bedankt!

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.