Lente: laat je inspireren door deze trends!

lente trends

Het is tijd om de pasteltinten af te stoffen, want de lente is officieel begonnen. Ondanks de lockdown in de eerste periode van dit jaar, heeft de branche niet stilgezeten. Naast de verschillende kleuren die je in dit seizoen kan verwachten, zijn er ook een aantal andere trends. Weten wat er deze lente helemaal hot is? We hebben een aantal trends voor je op een rijtje gezet in een Pinterest-moodboard.

Allereerst mogen de pasteltinten natuurlijk niet ontbreken in het seizoen van de paaseieren. Wel wijken de kleuren ieder jaar wat af van voorgaande jaren. Dit jaar zien we vooral blauw, violet, zachtgroen, geel en zelfs bubblegum pink. Deze cozy pasteltinten vrolijken de nagels van je klant in een oogopslag op.

Natural nudes

Wat natuurlijk ook niet mag ontbreken zijn de natural nudes. De nudetinten kunnen natuurlijk altijd en lijken zelfs een blijvende trend. Zeker voor klanten die het niet te gek willen, is dit een fijne optie. In de lente zullen we vooral de wat zachtere nudetinten voorbijkomen, soms met als toevoeging een subtiele sparkle.

Rainbow nails

Het begint steeds meer een trend te worden: rainbow nails. Wanneer de klant op iedere nagel een andere kleur draagt, noemen we dit rainbow nails. Met de pasteltinten van dit seizoen kan je een leuke en vooral vrolijke combinatie maken. Het valt natuurlijk niet echt onder nail-art, maar het is zeker anders dan anders!

Wat, mat?

Waar glans vroeger de standaard was, begint de matte topcoat flink wat terrein te winnen. Zeker met de pasteltinten tijdens dit seizoen kan je prachtige creaties maken. Deze kleuren lenen zich namelijk uitstekend voor een matte afwerking. Ook leuk in combinatie met rainbow nails!

Bekijk hieronder het Pinterest-moodboard dat we voor je hebben samengesteld.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.