Magnetic viert 50ste editie van Nail Talk Live

Nailed It magazine deelt iedere week de hoogtepunten van Nail Talk Live met jou. Deze artikelen worden in samenwerking met en in opdracht van Magnetic Nail Design gepubliceerd.

In Nail Talk Live bespreekt Pepyn Borrèl iedere woensdagavond interessante topics voor nagelstylisten. Deze week stond in het teken van het jubileum. Het is namelijk de 50stekeer dat Magnetic Nail Design de talkshow uit heeft gezonden. ‘Soms denk ik dat we alles al hebben verteld, maar er is zoveel te vertellen over dit vak’, zegt Pepyn Borrèl. 

Samen met zijn rechterhand Aukje Veltman en co-host Debbie Hehanussa blikt Pepyn terug op de hoogtepunten uit voorgaande seizoenen en het ontstaan van Nail Talk Live. ‘Professionaliteit staat voorop. Dat wil Magnetic met Nail Talk Live stimuleren. Mensen laten zien hoe het óók kan’, zegt mede-eigenaar Jaap Steeman.

Dat begon allemaal met seizoen één. Pepyn en Aukje bezochten verschillende salons en interviewden gasten. In de rubriek ‘Mey’s Moment’ komt het ontstaan van Magnetic naar voren. ‘Ik liet bruidsnagels zetten en ik dacht: dat moet ik ook kunnen, maar dan beter’, zegt eigenaresse Mey Liang. Gedurende het eerste seizoen hoor je meer over haar achtergrond. Terugkijken? Meld je dan aan voor de facebookgroep Nail Talk Live.

Verschillende technieken

Naast deze terugblikken, staan Pepyn, Debbie en Aukje stil bij de evolutie van de show. ‘Je ziet zelfs dat de snor van Pepyn een ontwikkeling heeft doorgemaakt’, grapt Aukje. Daarnaast is international educator Debbie als co-host niet meer weg te denken uit de serie. In dit seizoen neemt Debbie samen met Pepyn plaats aan de demotafel voor een demonstratie en praat het duo over de verschillende technieken achter kunstnagels.

Vaste prik tijdens de uitzendingen zijn de demo’s van nail-art docente Yessica Padberg. Deze week deelde zij een design met één van de nieuwe stempelplaten. In M’s tip deelde docent Mirjam Zwart een verlenging op de natuurlijke nagel met een glitterfading. Volgende week staat er een demo van Pepyn op de planning: een babyboom met krullen.

Meer weten over Nail Talk Live of wil je de volledige talkshow terugkijken? Meld je dan aan voor de besloten Facebookgroep Nail Talk Live.

 

 

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.