Canva als ontwerptool voor jouw nagelsalon

Aan de slag met jouw visitekaartjes, prijslijst of flyer ingewikkeld? Het gratis ontwerpprogramma Canva maakt dit makkelijker voor saloneigenaren. Je hebt geen dure, grafisch vormgever of dure software meer nodig voor de ontwikkeling van jouw uitingen. In dit artikel vertellen we je wat Canva is, wat je ermee kan en waarom het ook geschikt is voor jou.

Wat is Canva?

Canva is een gratis ontwerpprogramma dat je gewoon in de browser kan gebruiken door naar www.canva.com te gaan. Er is een gratis en een betaalde versie. Met de betaalde versie heb je extra opties zoals het downloaden van ontwerpen in hoge kwaliteit, meer keuze uit foto’s en het gemakkelijk toevoegen van je eigen kleuren, lettertypes en logo aan ontwerpen.

Wat kan je met Canva?

Met Canva kan je van alles maken: social media posts, flyers, visitekaartjes, intakeformulieren en zelfs simpele fotobewerking. Je kan in Canva starten met een leeg ontwerp en hier elementen aan toevoegen, zoals foto’s en tekst, maar je kan ook gebruik maken van een al bestaand sjabloon uit de Canvabibliotheek.

Nailed It Magazine heeft speciaal voor nagelstylisten de Salon Marketing Box ontwikkeld. In deze Box vind je 31 templates die je kan gebruiken voor jouw salon. Hiermee krijgt je salon niet alleen een professionele uitstraling, je versterkt ook je merkidentiteit. Meer weten? Check hier de Salon Marketing Box.

Voor wie is Canva geschikt?

Canva is een erg intuïtief programma, het zit dus erg logisch in elkaar en je hoeft niet aan ingewikkelde knoppen te draaien. Toch kan het even duren voor je handigheid krijgt in het programma. Als je niets weet van het belang van een huisstijl, hoe je deze maakt en hoe je iets kan ontwerpen, kan het overweldigend zijn.

Daarom krijg je bij de Salon Marketing Box duidelijke uitleg, we nemen je stap voor stap mee in het proces met duidelijke instructievideo’s. Zo leer jij in een handomdraai prachtige ontwerpen aan te passen in jouw unieke huisstijl zonder dat je daar veel tijd aan kwijt bent. Meer voordelen over de Salon Marketing Box vind je hier.

Hi, 👋
Bedankt voor je bezoek!

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.