Vijf handige apps om foto’s te bewerken

nagels camera fotoshoot

Dat ene setje nagels net wat mooier presenteren om meer klanten te werven? Met een paar klikken op de knop is het tegenwoordig kinderspel om een foto te bewerken. Toch is het niet altijd makkelijk om de juiste app te vinden. We hebben de beste apps voor je op een rijtje gezet. Ook fijn: alle apps zijn gratis te downloaden.

De PicsArt app

Met de PicsArt app kun je niet alleen foto’s bewerken. De app maakt het mogelijk om stickers en tekst toe te voegen. Daarnaast kan je ook een collage maken van meerdere foto’s. Handig als je een set van meerdere kanten wil belichten. Je kan verschillende effecten en achtergronden aan je foto toevoegen.

De gratis versie biedt tal van mogelijkheden. Wil je meer opties? Dan kan je de Premium versie aanschaffen.

PicsArt is beschikbaar voor iOs en Android.

Pixlr

Pixlr is een gemakkelijke app. Er is een functie waarmee je de foto in een klik een stuk mooier maakt. Je kan effecten, filters en overlays toevoegen. De app is niet zo geavanceerd als bijvoorbeeld PicsArt of Photoshop Express, maar het is een fijne app als je niet te veel omkijken wil hebben naar je foto’s.

Pixlr is beschikbaar voor iOs en Android.

Photoshop Express

Photoshop heeft een gratis versie voor mobiel. Met Photoshop Express kan je gemakkelijk foto’s bewerken. Het is een uitgebreide app met de mogelijkheid om oneffenheden te verwijderen, de temperatuur van de foto aan te passen en een vignet toe te passen. Je kan ook collages maken en effecten toevoegen. De betaalde versie biedt meer mogelijkheden.

Photoshop Expressis beschikbaar voor iOs en Android.

Aviary

Aviary biedt veel opties om foto’s te bewerken. Op het eerste gezicht is het even zoeken wat je precies kan, maar de app werkt verder heel makkelijk. Met Aviary kan je speelse effecten toevoegen zoals stickers en frames.  Daarnaast heb je de keuze uit filters, retoucheerfuncties en lijsten.

Aviary is beschikbaar voor iOs en Android.

Snapseed

Snapseed is een uitgebreide foto-editor die gemakkelijk werkt. Voeg met een paar simpele klikken effecten en filters toe. De applicatie biedt ook de mogelijkheid om het formaat van je foto te wijzigen en om foto’s te combineren. Op die manier kan je gemakkelijk een collage van meerdere foto’s maken. Je krijgt alle mogelijkheden te zien op het basisscherm en ziet zo in een oogopslag wat je allemaal kan doen.

Snapseed is beschikbaar voor iOs en Android.

Lidow

Met Lidow kan je afbeeldingen bijsnijden en spiegelen, maar ook kan je van alles regelen op het gebied van kleurcorrectie, scherpte en contrast. Daarnaast zijn er verschillende filters en kan je lensinstellingen aanpassen. Uniek aan deze app is de filterfunctie. Je kan er namelijk voor kiezen om een filter slechts op een deel van de foto toe te passen. Maak gemakkelijk een collage en deel je creatie rechtstreeks vanuit de app.

Lidow is beschikbaar voor iOs en Android.

Welke app gebruik jij om foto’s te bewerken? Deel het hieronder!

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.

Reacties

Reacties zijn gesloten.