Nagelstylist vraagt donaties voor neergeschoten kat Tijger

Tijger doneeractie nagelstylist

Nagelstylist Joyce Stobbe is ten einde raad nu haar kater is neergeschoten. Door dit voorval zijn de bekken van Tijger gebroken en moet hij geopereerd worden. Voor haar kinderen van 3, 7 en 8 is het een regelrechte ramp. ‘Hij is een echte speelse dondersteen die iedereens hartje steelt.’ Om geld in te zameln is Joyce gestart met een doneeractie die door veel collega-stylisten wordt gesteund.  

Tijger doneeractie nagelstylistTijger is vermoedelijk met een luchtbuks neergeschoten door een ‘kattenhater’. Op dit moment heeft Joyce geen budget om de kater te laten behandelen. ‘Je zal altijd zien dat alle tegenslagen op hetzelfde moment komen.’ In totaal moet er 3.000 euro binnenkomen voor een CT-scan, operatie en medicatie.

Eén grote familie

Er is tot nu toe al ruim 1.500 euro opgehaald. ‘Ik had dit echt niet verwacht, maar wel gehoopt natuurlijk. Zoveel collega’s zetten acties op en dat is ontzettend mooi om te zien. Je ziet heel veel haat en nijd in de branche, maar eigenlijk zijn we een grote familie.’ Joyce is sinds juni 2007 actief in de branche en is eigenaresse van de groothandel en het opleidingscentrum ScorpionNails.

Door de doneeractie wordt duidelijk hoe ver haar netwerk reikt. Onder meer Jungle Nails, importeur van Moyra, heeft 500 euro gedoneerd. ‘Mijn collega’s van Bionail hebben ook gedoneerd en staan 5 euro per verkoop af.’ Joyce vindt het ook ontzettend mooi om te zien dat haar cursisten manicurebehandelingen aanbieden waarvan de winst ten goede komt van Tijger.

Lees ook:

Niet zomaar een kat

Volgens Joyce is Tijger niet zomaar een kater. ‘Het is niet ‘gewoon een huisdier’. Tijger is ook een psycholoog voor mijn kinderen. Ze hebben allemaal een hele sterke band. Een diertje laat je niet in de steek terwijl een mens dat wel kan doen.’ Toen duidelijk werd dat het goed mis was met Tijger, hebben de kinderen hun spaarpot leeg getrokken. ‘Ze willen nu ook langs de deuren gaan om geld in te zamelen. In hun ogen is Tijger misschien nog wel belangrijker dan dat ik ben.’

Joyce twijfelde geen moment en heeft alle schaamte overboord gegooid. ‘Uit liefde voor mijn kinderen en Tijger heb ik alles overboord gegooid en hulp gevraagd via sociale media.’ Wanneer er meer geld wordt gedoneerd dan het benodigde bedrag, zal dit ten goede komen aan de doneeractie ‘hulphond voor Michelle’.

Wil je graag doneren of een actie opzetten voor Tijger? Kijk voor meer informatie op de pagina van doneeractie.nl.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.