Nail Talk Live: 3D designs maken

3D design nail talk live

Nail Talk Live gaat deze week over het maken van 3D designs. Julia Vorobieva maakt door het gebruik van deze techniek het gezicht van Chris Hemsworth. Pepyn Borrèl maakt het geheel af door te laten zien hoe je het lichaam kan maken met acryl. Ook de vaste gasten van de show laten je weer een aantal prachtige designs en technieken zien. Wil je weten wat je kan verwachten? Nailed It Magazine deelt de hoogtepunten met je!

Mylène en Gillian praten over de minder leuke kanten van het vak. ‘Ik vind het vak heel erg leuk, maar soms ben je best weleens lichtelijk geïrriteerd’, zegt Mylène met een lach. Bijvoorbeeld wanneer klanten niet op tijd komen of wanneer klanten kinderen meenemen. ‘Daar kan ik een boek over schrijven, maar tegenwoordig zijn kinderen niet welkom in de salon.’ 

3D techniek 

In de show van vanavond staat de 3D-techniek centraal. Julia Vorobieva maakt een 3D-design van Chris Hemsworth. Dit doet zij onder meer door gebruik te maken van powergel, acryl, liner gel en de color concentrates. Wanneer zij de basis met powergel en acryl heeft gelegd, gaat zij aan de slag met de afwerking van de ogen en het haar. Met verschillende kleuren weet zij de juiste diepte in het gezicht te maken. 

Aan de slag met folie

Cerisa Klein maakt dit keer een design met folie. ‘Een leuk eenvoudig design en iedereen heeft wel wat folie in de la liggen.’ Zij lakt de nagel af met een matte topcoat en gebruikt vervolgens supreme finish om een leuk effect te creëren met folie. Om het geheel af te maken, gebruikt zij verschillende steentjes.

Lees ook:

Deborah Clericuzio van Swol maakt een lekker zomers ontwerp. Zij gebruikt folielijm om een leuk effect te creëren met folie. Na het aanbrengen van de base en top lakt zij de nagel af met een matte topcoat. Zij geeft een twist aan het design door gebruik te maken van de aquacolors. 

Onestroke veer 

Yessica Padberg laat zien dat je ook andere designs kan maken dan bloemen met de onestroke techniek. ‘Je kan bijvoorbeeld een veer op de nagel schilderen.’ Op een zwarte ondergrond schildert Yessica een groene veer met blauwe en witte details. Zij lakt de nagel af met een matte topcoat. 

Uitzending Nail Talk Live 

Wil jij de uitzending van vanavond niet missen? Meld je dan aan voor de besloten Facebookgroep van Nail Talk Live. De show begint om 20:00u.

Nailed It magazine deelt iedere week een sneak peak van de komende Nail Talk Live met jou. Deze artikelen worden in samenwerking met en in opdracht van Magnetic Nail Design gepubliceerd.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 

Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief of like Nailed It Magazine op Facebook.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.