Nail Talk Live: 3D French met de airbrush

Nail Talk Live

De ombre is helemaal hot. De Nail Talk Live uitzending van vanavond staat dan ook in het teken van ombre en Airnails. Yessica laat een Airnails versie zien van de 3D French. ‘Je krijgt hetzelfde effect, maar dan door licht en schaduw’, licht presentator Pepyn Borrèl toe. De vaste gasten van de show laten varianten zien op de ombre en Mylène legt uit hoe je meer omzet kan genereren met de airbrush. Lees snel verder om te kijken wat je nog meer kan verwachten. 

Cerisa Klein maakt een ombre met pigmenten. ‘Dat ga ik verwerken in een leuk design met een krokoprint’, zegt Cerisa. Mirjam Zwart laat een fading met acryl en glitters zien. Zij gaat aan de slag met de acryl clear, acryl black, hot camouflage, opaque pink en losse glitters. Zij maakt het design af met de liner white en een steentje. 

Blijf bij jezelf 

In Linda’s tip legt Linda uit wat je kan doen als klanten je advies niet goed opvolgen. We hebben natuurlijk allemaal hele leuke klanten, maar soms heb je er een klant tussen zitten die waarbij het net wat moeizamer gaat. Blijf bij jezelf en doe alleen de behandelingen waar je achter staat’, zegt Linda. Mylène Imming legt uit hoe je de AirNails techniek als extra omzet kan toepassen in de salon. ‘In een korte tijd creëer je echt een hele gave nail-art en kan je 15 euro extra vragen’, legt Mylène uit. 

Meer Facebook likes 

Wendy Kunz heeft het in SocialTalk over likes op Facebook. Hoe zorg je nou voor meer likers op Facebook? Allereerst is het goed om je vrienden uit te nodigen voor je pagina. Maar vergeet ook zeker niet aan je vrienden te vragen of zij ook andere mensen willen uitnodigen. Dat zij niet de enige tips die Wendy geeft. Kijk vanavond mee naar Nail Talk Live en ontdek hoe je meer likes op je pagina krijgt. 

Uitzending Nail Talk Live 

Wil jij de uitzending van vanavond niet missen? Meld je dan aan voor de besloten Facebookgroep van Nail Talk Live. De show begint om 20:00u.

Nailed It magazine deelt iedere week een sneak peak van de komende Nail Talk Live met jou. Deze artikelen worden in samenwerking met en in opdracht van Magnetic Nail Design gepubliceerd.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.