Nail Talk Live: abstract zomerdesign

Nail Talk Live

Wil je bijleren nu jouw salon gesloten is? Ben je op zoek naar inspiratie? Kijk dan vanavond mee naar Nail Talk Live. Cerisa Klein maakt een abstract zomerdesign en Yessica Padberg laat een schildertechniek uit Rusland zien. Ook Deborah, Natalia en Yulya inspireren je graag om aan de slag te gaan met de laatste technieken. Wat je nog meer kan verwachten? Nailed It Magazine deelt alvast wat hoogtepunten met je.  

Mylène en Gillian praten over het dragen van een mondkapje, handschoenen en een schort. Vooral in deze tijd zijn deze middelen onmisbaar. Maar waarom is het nou precies belangrijk om beschermingsmiddelen te dragen? ‘Je moet jezelf wel beschermen, niet alleen tegen bacteriën maar ook tegen chemicaliën. Ga vooral niet bezuinigen op deze middelen’, legt Mylène uit.  

Abstract zomerdesign 

In deze show maakt Cerisa Klein een abstract zomerdesign. ‘Ik laat zien hoe je een marbledesign maakt met gelpolish.’ Op de matte topcoat gaat zij aan de slag met gelpolish om de marble te maken. Je kan dit design gemakkelijk maken en je kan er eindeloos mee variëren. Natalia Gritsenko laat een zomers, blauw inlaydesign zien en gebruikt hiervoor verschillende producten. 

Schildertechniek uit Rusland 

Yessica Padberg laat een schildertechniek uit Rusland zien. ‘Het wordt eigenlijk alleen maar op donkere ondergronden toegepast waardoor de kleuren eruit springen.’ Op een zwarte ondergrond maakt zij vervolgens een prachtig design van kleurrijke bloemen. Yulya Gonchorarova maakt op een rode ondergrond een schaduwdesign van bloemen. Zij start met een zwarte kleur om de basis te leggen en diepte in het design te creëren.

Deborah Clerucuzio van Swol neemt je dit keer mee in een snakeprint design. Zij gebruikt hiervoor verschillende materialen om het gewenste resultaat te behalen. ‘Je kan het design ook maken in een andere kleur om af te wisselen.’ 

Uitzending Nail Talk Live 

Wil jij de uitzending van vanavond niet missen? Meld je dan aan voor de besloten Facebookgroep van Nail Talk Live. De show begint om 20:00u.

Nailed It magazine deelt iedere week een sneak peak van de komende Nail Talk Live met jou. Deze artikelen worden in samenwerking met en in opdracht van Magnetic Nail Design gepubliceerd.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.