Nail Talk Live: alles over bruidsnagels 

Nail Talk Live bruidsnagels nagelstyliste

Nailed It magazine deelt iedere week een sneak peak van de komende Nail Talk Live met jou. Deze artikelen worden in samenwerking met en in opdracht van Magnetic Nail Design gepubliceerd.

 De trouwdag wordt vaak de mooiste dag van je leven genoemd. Hoe bijzonder is het als je hier als nagelstylist een steentje aan mag bijdragen? Bruidsnagels zijn er, net als jurken, in alle soorten en maten. In de Nail Talk Live uitzending van deze week staan presentators Debby Borrèl en Debbie Hehanussa stil bij deze behandeling. We geven alvast een tipje van de (bruids)sluier weg en vertellen wat je vanavond kan verwachten. 

Cerisa Klein laat zien hoe je een ‘pittige bruidsnagel’ kan maken. Zij maakt een almond met een french. Zij maakt dit design af met een mooie inlay van glitters. Mirjam Zwart laat een wedding nail design zien met een subtiele sugar en een verticale ombe. ‘Dat maak ik af met een handgeschilderd design, parels en stenen.’ Door te variëren in kleur en decoratie, is er voor iedere bruid wat wils.

Pittig stempeldesign

Volgens Yessica Padberg moeten de nagels van de bruid het plaatje compleet maken. ‘Ik laat een subtiel design zien.’ Ze gaat daarvoor aan de slag met krullen, glitterspray en strassteentjes. Daarnaast laat zij een pittiger stempeldesign zien en maakt deze af met de aquacolors en steentjes. In deze uitzending nemen ook Debbie en Pepyn opnieuw plaats aan de demotafel. ‘We laten zien hoe je de natuurlijke – en acrylnagels – mooi kan polijsten zodat iedereen, van schoonmoeder tot vader van de bruid, mooie verzorgde nagels kan hebben’, zegt Pepyn.

Leuk, al die designs, maar waar haal je nou inspiratie vandaan en waar stem je de kleuren op af? Op deze en meer vragen geeft Linda Verkooijen antwoord.  Mylène Imming adviseert nagelstylisten om altijd minimaal twee afspraken in te plannen met de bruid. ‘Vier weken voor de bruiloft om te wennen aan het idee en het design te bespreken. De dag voor de bruiloft plaats je een nieuwe set of vul je de set op.’

Herkenbaarheid op social media

Wendy Kunz heeft het over het creëren van herkenbaarheid op social media. ‘Je moet een bepaalde huisstijl creëren. Bijvoorbeeld het gebruik van hetzelfde lettertype en de kleurenstelling.’ Die herkenbaarheid is ook belangrijk bij het maken van je foto’s.

Uitzending Nail Talk Live

Wil jij de uitzending van vanavond niet missen? Meld je dan aan voor de besloten Facebookgroep van Nail Talk Live. De show begint om 20:00u.

 

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.