Nail Talk Live: alles over de babyboom

Nail Talk Live magnetic babyboom wendy kunz

De babyboom is niet meer weg te denken uit de salon. Tijdens de Nail Talk Live uitzending van deze week komt deze techniek uitgebreid aan bod. Wendy Kunz laat aan de demotafel zien hoe je een babyboom zet met acryl en hoe je een babyboom opvult. De vaste gasten van de show laten zien hoe je een babyboom net iets spannender maakt. Benieuwd wat je allemaal kan verwachten deze week? Lees dan snel verder.

Yessica Padberg laat een traditionele colorboom met de airbrush zien. ‘Superleuk en super snel.’ Natuurlijk deelt Yessica ook weer een design dat helemaal bij haar past. Zij maakt haar eigen, speciale variatie op de babyboom.  Cerisa Klein maakt een matte babyboom met een sugar-effect. Mirjam Zwart laat zien hoe je supersnel en makkelijk een babyboom kan maken met de fibercoats uit een flesje. Zij lakt dit af met een matte topcoat en maakt het design af met een one-stroke. 

Lees ook:

De juiste klanten aantrekken 

Wat doe je als een klant een babyboom wil, maar je hebt die tijd niet ingepland? Mylène Imming verklapt welke methode zij toepast. In Linda’s Tip legt Linda Verkooijen uit hoe je aan de juiste klanten komt. ‘Bedenk van tevoren wie jouw doelgroep gaat zijn. Op die manier weet je waar je klanten moet gaan bereiken.’ 

Social media 

Wendy Kunz legt uit hoe belangrijk het is om zo snel mogelijk te beantwoorden op berichten van klanten op social media. ‘Als iemand een privébericht stuurt, probeer dan ook zo snel mogelijk te antwoorden.’ Je hebt hier natuurlijk niet altijd tijd voor. Wendy legt uit hoe je een automatische reactie kan instellen op Facebook. 

Uitzending Nail Talk Live 

Wil jij de uitzending van vanavond niet missen? Meld je dan aan voor de besloten Facebookgroep van Nail Talk Live. De show begint om 20:00u.

Nailed It magazine deelt iedere week een sneak peak van de komende Nail Talk Live met jou. Deze artikelen worden in samenwerking met en in opdracht van Magnetic Nail Design gepubliceerd.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.