Nail Talk Live: alles over de ballerinanagel

Nailed It magazine deelt iedere week een sneak peek van de komende Nail Talk Live met jou. Deze artikelen worden in samenwerking met en in opdracht van Magnetic Nail Design gepubliceerd.

De Nail Talk Live show van deze week staat volledig in het teken van de ballerinanagel. ‘Het is een volle show met veel aandacht voor de ballerina vorm in al zijn hoedanigheden’, zegt Pepyn Borrèl, presentator van de show en CEO van Magnetic. Nailed It Magazine deelt alvast een tipje van de sluier met je!

In de uitzending van vanavond showt Cerisa Klein hoe zij van A tot Z een ballerinanagel maakt met powergel. Mirjam Zwart maakt een ballerina nagel met een inlay met verschillende kleuren. In het teken van de ballerinanagel deelt Mylène Imming een probleemsituatie die je kan tegenkomen in de salon. Wat doe je bijvoorbeeld als jouw klant een andere, langere vorm wil in plaats van een ‘gewone’ nabehandeling?

De juiste nagel adviseren

Ook Magnetic docent Linda Verkooijen deelt in de show een tip met je. ‘Ik houd van aparte vormen, maar het moet wel een nagel zijn die jouw klant kan dragen.’ Denk daarbij aan nagelbijters of klanten met een kort nagelbed. ‘Geef aan dat het kan, maar dat het nagelbed eerst moet herstellen.’

Handpaint ballerinaschoentjes

Zoals je van Nail Talk mag verwachten, staat er ook nail-art op het programma. Yessica Padberg maakt een design met een knipoog. ‘Ik zat na te denken, wat zou nou heel mooi zijn bij een ballerinavorm? Dus ik ga de spitsen handpainten.’ Tijdens de uitzending nemen Debbie Hehanussa en Pepyn deel aan de demotafel. Debbie maakt een lange coffin nagel met met acryl en een leuke inlay.

Social media tijden

De social media tip van deze week gaat over de beste dagen en tijden om iets te posten op social media. Wendy Kunz legt uit wanneer de meeste mensen actief zijn op Facebook en Instagram. Op die manier kan je goed inschatten wanneer jij het beste een bericht kan plaatsen om de meeste ‘actie’ te krijgen.

Wil jij de uitzending van vanavond niet missen? Meld je dan aan voor de besloten Facebookgroep van Nail Talk Live. De show begint om 20:00u.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.