Nail Talk Live: alles over de French Manicure

French Manicure

De French Manicure is een tijdloze, klassieke nagel die altijd kan. De Nail Talk Live uitzending van vanavond staat volledig in het teken van deze nagel. Annelies den Brabander showt in de uitzending een French Manicure met een lunula van acryl. De vaste gasten van de show tonen mooie varianten op deze nagel en fijne tips. Nailed It Magazine mag alvast verklappen wat je vanavond allemaal kan verwachten.  

Cerisa Klein maakt een leuke variant op de French: de floral French. ‘Deze nagel is heel makkelijk te maken in de salon’, legt Cerisa uit. Zij gebruikt de Cerisa Sweeties en gaat aan de slag met glitterspray om de decoraties een extra dimensie te geven. Mirjam Zwart showt een funny French. Ze gebruikt powergel, de Cerisa Sweeties en aan de inlay voegt zij leuke glitters toe. 

Yessica Padberg toont een French Manicure, ‘maar dan net even anders’. Op een zwarte ondergrond maakt zij een French met een patroon van kant. Dit doet zij met de airbrush. In de uitzending toont Yessica ook andere leuke, snelle designs met Airnails. 

Angst voor French 

In Linda’s tip staat Linda Verkooijen stil bij de angst die sommige nagelstylisten hebben voor de French Manicure. ‘Heel veel nagelstylisten zijn bang om een French te zetten. Bijvoorbeeld omdat de smileline niet strak genoeg is of omdat het een beetje scheef loopt.’ Linda legt uit welke methoden er tegenwoordig zijn die de techniek makkelijker maken. 

Mylène Imming legt in SalonTalk uit dat je niet in de stress hoeft te schieten wanneer een klant een French Manicure wil. Daarnaast legt zij uit hoe je dit kan combineren met leuke nail-art om eventuele oneffenheden te verdoezelen. Op die manier verdien je er gelijk iets extra’s mee.

Facebook 

In SocialTalk staat Wendy Kunz stil bij het hebben van een zakelijke Facebookpagina. ‘Dat is heel erg belangrijk als je een salon hebt geopend.’ Het hebben van een zakelijke pagina staat professioneler dan het promoten van jouw nagels via een privéaccount. In de uitzending laat Wendy zien hoe je zo’n pagina kan aanmaken.

Uitzending Nail Talk Live 

Wil jij de uitzending van vanavond niet missen? Meld je dan aan voor de besloten Facebookgroep van Nail Talk Live. De show begint om 20:00u.

Nailed It magazine deelt iedere week een sneak peak van de komende Nail Talk Live met jou. Deze artikelen worden in samenwerking met en in opdracht van Magnetic Nail Design gepubliceerd.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief of like Nailed It Magazine op Facebook.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.