Nail Talk Live: alles over gelpolish

gelpolish nail talk live

Nailed It magazine deelt iedere week een sneak peak van de komende Nail Talk Live met jou. Deze artikelen worden in samenwerking met en in opdracht van Magnetic Nail Design gepubliceerd.

Wil je alles weten over gelpolish? Dan moet je vanavond zeker kijken naar Nail Talk Live. Gelpolish is ontzettend veelzijdig en we gebruiken het tegenwoordig allemaal. De vaste gasten van de shows delen leuke designs en handige tips. Daarnaast staan presentators Pepyn Borrèl  en Debbie Hehanussa stil bij het Nail Talk Live Event van afgelopen weekend. Benieuwd naar de uitzending? Wij mogen alvast wat verklappen.  

 Cerisa Klein toont een abstract design met één van de nieuwe gelpolish kleuren van Magnetic. ‘Het is heel erg leuk om dit toe te passen op bijvoorbeeld de ringvinger en de rest van de nagels af te lakken met gelpolish.’  Mirjam Zwart laat zien wat voor verschillende effecten je kan maken op een gelpolish kleur. Bijvoorbeeld met de chameleon flakes, met powergel en pigment, met glitter of met folie.

Tijgertje met gelpolish

Yessica Padberg laat zien hoe je een cartoon kan maken. Ze schildert de basis van het cartoon ‘tijgertje’met gelpolish. ‘Als je dit nou moeilijk vindt, kan je ook eerst met potlood tekenen.’ Yessica maakt het design af met de master paint en lakt het af met een matte topcoat.

Gelpolish expert Mylène Imming legt uit wat je doet als een klant met gelpolish een nagel heeft afgebroken. ‘Raak niet in paniek.’ In Nail Talk legt zij uit hoe je dit kan oplossen. ‘Zorg dat je jouw klanten wat ruimer inplant. Dat voorkomt dat je klant ontevreden is’, zegt Mylène. Maar hoe zit het dan met de garantie? Linda Verkooijen legt uit hoe je dat precies aanpakt.

Live gaan

Wendy Kunz deelt in social talk een tip over live gaan. ‘Video’s hebben meer bereik op social media dan foto’s. Het is heel erg leuk als je live gaat om de interesse van je kijkers op te wekken.’ Hoe je dat precies doen en welke onderwerpen geschikt zijn, legt Wendy allemaal uit.

Uitzending Nail Talk Live

Wil jij de uitzending van vanavond niet missen? Meld je dan aan voor de besloten Facebookgroep van Nail Talk Live. De show begint om 20:00u.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.