Nail Talk Live: alles over probleemnagels

Probleemnagels

In de Nail Talk Live uitzending van deze week gaat het over probleemnagels. In de uitzending laat Pepyn zien hoe je de nagels kan doen van een mannelijke nagelbijter. ‘We laten twee manieren zien. Een klassieke French, maar ook een vrijwel onzichtbare manier waarbij we de natuurlijke nagel als het ware namaken’, zegt Pepyn Borrèl. Wat kan je nog meer verwachten in de uitzending? We verklappen alvast wat highlights.

Probleemnagels

Cerisa Klein legt uit hoe je een nagel goed kan corrigeren. Bijvoorbeeld wanneer iemand een haviksnagel heeft. Een correctie is ook nodig wanneer iemand bijvoorbeeld zeven weken uitgroei heeft. Cerisa laat zien hoe je zo’n nagel goed kan corrigeren. Yessica Padberg laat zien hoe je nail-art kan maken op korte nagels. ‘Je hebt gewoon minder oppervlak, dus je moet groter werken en hebt eigenlijk sneller een fullcover design.’ Zij maakt op haar eigen nagel een design met Airnails. 

Nagelbijtarrangement 

In Linda’s tip gaat het over kinderen in de salon. Want is dat wel zo handig? Mylène Imming heeft het in SalonTalk over nagelbijters en het aanbieden van een nagelbijtarrangement. Hoe bied je zo’n arrangement aan en wat is een goede periode tussen de behandeling? En waar moet je rekening mee houden? ‘Je moet de nagel zo perfect mogelijk zetten want, geloof me, een nagelbijtster krijgt alles eraf.’

Lees ook:

Instagram biografie 

In SocialTalk draait het deze week om de Instagram biografie. ‘Dit is het eerste wat volgers lezen als zij op je Instagram pagina komen’, legt Wendy uit. Wat moet je nou in deze biografie zetten? Wendy legt uit wat je in de bio kan en zou moeten vermelden. ‘En geef dit kort en bondig weer.’ 

Uitzending Nail Talk Live 

Wil jij de uitzending van vanavond niet missen? Meld je dan aan voor de Facebookgroep van Nail Talk Live. De show begint om 20:00u.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief of like Nailed It Magazine op Facebook.

Nailed It magazine deelt iedere week een sneak peak van de komende Nail Talk Live met jou. Deze artikelen worden in samenwerking met en in opdracht van Magnetic Nail Design gepubliceerd.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.