Nail Talk Live blikt terug tijdens seizoensfinale

Seizoensfinale Nail Talk Live

In de seizoensfinale van het zesde seizoen van Nail Talk Live gaan Yessica Padberg en Pepyn Borrèl in gesprek met de mensen achter de schermen. Zo blikt Gillian van Maanen terug op het seizoen en legt hij uit wat hij precies doet als crewmember. In dit seizoen maakte hij zelf natuurlijk ook kennis met het vak. Weten wat je nog meer kan verwachten? Lees dan snel verder.

Als een van de drijvende krachten achter Nail Talk Live gaan Pepyn en Yessica ook in gesprek met Cheyenne Slagboom. Zij is er vanaf het allereerste moment bij en legt uit hoe de show is gestart. ‘Dat was heel spannend, maar echt hartstikke leuk.’ Cheyenne zit achter de knoppen tijdens de uitzending en zorgt ervoor dat de video’s gestart worden tijdens de uitzending. In deze laatste show krijg je natuurlijk ook een reeks grappige bloopers te zien. 

Terugblik op een succesvol seizoen 

Ook Annelies den Brabander, Cerisa Klein en Deborah Clericuzio van Swol blikken terug op een bijzonder seizoen. ‘Ik ben heel blij met het contact dat ik tijdens de coronacrisis heb opgebouwd met collega’s en wat we hebben neergezet’, zegt Cerisa. Deborah nam voor het eerst deel aan Nail Talk Live ‘en ik heb dat echt als geweldig ervaren. Het is geweldig om mijn ervaringen te delen in de show.’  

Een hechte band 

Ook Linda Verkooijen, Wendy Kunz, Mirjam Zwart en Yessica Padberg hebben een filmpje opgenomen om jullie als kijker te bedanken en te vertellen hoe zij het afgelopen seizoen hebben ervaren. ‘Door deze gekke tijd hebben we ook een hechtere band gekregen met z’n allen’, zegt Linda. Wendy kijkt enorm uit naar het volgende seizoen, ‘en ik ben heel benieuwd wat dat weer met zich mee gaat brengen.’ 

Inspirerende demo’s 

Een stukje inspiratie mag natuurlijk niet ontbreken. Yulya Goncharova gaat aan de slag met de Cerisa’s Sweeties. Zij maakt een design met bloemen en lakt deze af met de supreme finish. Yessica Padberg laat een stempeldesign zien. ‘Want hoe maak je nou een French met een stempel?’ Zij geeft een leuke twist aan het design door er een slangenprint French van te maken. Deborah laat een zomers beachdesign zien.

Uitzending Nail Talk Live 

Wil jij de uitzending van vanavond niet missen? Meld je dan aan voor de besloten Facebookgroep van Nail Talk Live. De show begint om 20:00u. Wil je meer artikelen lezen over Nail Talk Live? Kijk dan hier.

Nailed It magazine deelt iedere week een sneak peak van de komende Nail Talk Live met jou. Deze artikelen worden in samenwerking met en in opdracht van Magnetic Nail Design gepubliceerd.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 

Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief of like Nailed It Magazine op Facebook.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.