Nail Talk Live: bomvol leuke designs

De Nail Talk Live uitzending van deze week zit bomvol prachtige designs en technieken. Cerisa laat een simpele versie van de onestroke techniek zien en Deborah creëert een gothic almond nagel met een glassdesign. Inlay, onestroke, colorboom en designs met de glass gelpolish: het komt deze week allemaal aan bod. Weten wat je kan verwachten? Lees dan snel verder. 

Gillian en Mylène praten over het bepalen van de prijs in de salon. ‘Er zijn veel zaken waar je van tevoren al rekening mee moet houden. Bijvoorbeeld of je in een pand wil gaan zitten en wat je wil gaan verdienen. Je moet een goede prijs durven vragen.’ Mylène legt uit hoe je dit het beste kan aanpakken in het begin. 

One stroke 

Cerisa Klein laat een simpele versie van de onestroke techniek zien. ‘Het zijn niet de bloemen, maar wel de techniek.’ Zij maakt als het ware een vlechtwerkje met de onestroke techniek. Kateryna Gonchar gaat een stapje verder met deze techniek en gebruikt verschillende kleuren om een bloem te schilderen.

Deborah Clericuzio van Swol maakt een gothic almond nagel met een glassdesign. Met verschillende kleuren glass gelpolish maakt zij de ondergrond van de inlay. Ook werkt zij met een stempel en maakt zij de nagel af met een creatie van steentjes. Natalia Gritsenko gaat ook aan de slag met een stempel. Zij maakt een almondnagel en lakt deze af met gelpolish. Met een stempel maakt zij vervolgens een design in de vorm van een smileline. 

Colorboom 

Ook de colorboom komt aan bod. Linda Verkooijen showt hoe je deze kan maken. Zij doet dit door geel pigment toe te voegen aan de powergel. Yessica Padberg laat een zogenaamd ‘bad ass’ design zien met airnails. Zij werkt in de plakaag van haar gelpolish met de silver fun box om een gaaf effect te maken. 

Julia Vorobieva maakt een prachtige combinatie met folie en glass gelpolish. Zij schildert bloemblaadjes en creëert met verschillende producten de juiste diepte in het design. Yulya Gonchrova laat een subtiel design zien. Zij maakt met gelpolish een animal print en lakt hierover heen met de glass gelpolish voor een mooi effect. 

Uitzending Nail Talk Live 

Wil jij de uitzending van vanavond niet missen? Meld je dan aan voor de besloten Facebookgroep van Nail Talk Live. De show begint om 20:00u.

Nailed It magazine deelt iedere week een sneak peak van de komende Nail Talk Live met jou. Deze artikelen worden in samenwerking met en in opdracht van Magnetic Nail Design gepubliceerd.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? 

Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief of like Nailed It Magazine op Facebook.

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws, acties en tips.

We sturen je geen spam. Lees ons privacybeleid voor meer info.